Сторінка 4. Приватні клініки у Херсоні

4,0
Знайдено 44 клініки

Сб Нед Цілодобово
Оксана
В роботі лікаря все відмінно. Професійний медик. Уже вдруге звертаюся за консультацією та рекомендаціями що до дієти. Зараз почуваю себе вже набагато краще. Мені все подобається. Ніяких питань до лікаря немає. Дякую!
Світлана
Дуже дбайливий, дуже уважний, дуже професійно все зробив. Велике спасибі, рекомендую абсолютно всім. І навіть після консультації Віктор Григорович передзвонив, щоб поцікавилася самопочуттям. Дуже приємно коли лікар справді хвилюється за пацієнта.
Полина
Длительное время я мучилась от воспаления. Предыдущий доктор, меня кормила то одними, то другими таблетками, результатов - ноль. Когда мне надоело выбрасывать на ветер деньги, я решила сменить врача, через подруг нашла Викторию Евгеньевну. Ее все очень хвалят, и я решила, что она сможет мне помочь. Благодаря ее лечению, воспаление быстро прошло, на последней проверке анализы были в порядке. Спасибо.
Оля
Консультировалась по вопросам бесплодия. Прекрасный специалист.
Херсон вул. Кримськая, 138
Приватний гінекологічний кабінет "Довіра" надає медичну допомогу в діагностиці та лікуванні захворювань репродуктивних органів жінки. Провідний спеціаліст - лікар першої категорії з 20-річним стажем роботи.
Херсон вул. Кримська, 130
Кабінет консультанта з харчування Капустюк Віктора Григоровича спеціалізується на складанні програми збалансованого та раціонального харчування при нестачі або надлишку маси тіла. Лікар приймає дорослих і дітей з патологіями, які впливають на обмін речовин.
Херсон
Платформа тверезості, наркологічна клініка у Херсоні спеціалізується на наданні необхідної допомоги пацієнтам, які мають залежність від алкоголю, ігроманії, наркотичних препаратів.
4,5
Херсон, село Зеленівка, вул. Гагаріна, 11
Херсон вул. Чорноморська, 22 А
Медичний центр Авіцена спеціалізується в галузі стоматології, лікуванні зубів і ясен.
Херсон вул. Московська, 41
Стоматологічний центр Дента надає кваліфіковану медичну допомогу в діагностиці та лікуванні захворювань ротової порожнини.
Херсон вул. 9 Січня, 15
Медичний стоматологічний центр Авіцена 2 надає весь спектр послуг по терапії зубного ряду.
Херсон пр-т Ушакова, 21
Медична клініка Конкордія надає допомогу пацієнтам при постановці діагнозу і терапії різних захворювань за 15 напрямами.
в клініці 1 лікар
Херсон вул. Карла Маркса, 103/39
Приватний масажний кабінет Соколенка Арсенія спеціалізується на мануальних практиках. Надає різні види масажів.
Херсон вул. 9 Січня, 23
Центр лазерної епіляції і косметології "Елос" відноситься до всеукраїнської мережі косметологічних установ "Люменіс Україна", спеціалізується на лікуванні шкіри за допомогою діодного лазеру.
Херсон пр- т 200-річчя Херсону, 15
Косметологічний центр "Клеопатра ВІП" займається профілактикою та терапією шкірних покровів, повертає молодість і красу пацієнтам.