Внутрішньом'язові ін'єкції в Харкові

Можливо, вас цікавлять лікарі терапевти
Внутрішньом'язова ін'єкція (одноразово) (препарат пацієнта) 150 грн
Внутрішньом'язова ін'єкція ( ліки пацієнта) 200 грн
Внутрішньом’язова ін’єкція 50 грн
6,0

Юрий
Профи.
Просто відмінний спеціаліст, справжній знавець та віртуоз своєї справи! Не так давно, Віктор Петрович оперував нашого сина. Ми дуже хвилювалися. Але все пройшло чудово!. Зараз наш синочок почуває себе добре. Це все завдяки цьому чудовому лікаря. Щиро вдячні Вам за турботу про здоров'я нашого сина!
Харків вул. Данилевського, 26
м.Научная м.Госпром
Доктор Харків Кідс – дитячий медичний центр, який займається лікуванням та профілактикою дитячих хвороб із акцентом на харчування дитини. В нашій клініці приймають дитячі лікарі різних вузьких спеціальностей. Також можливий виїзд будь-якого спеціаліста до дитини, забір крові вдома для проведення клініко-лабораторних досліджень, а також УЗД всіх органів та систем.
Мамин Дім на Пушкінській — це медичний центр для дітей від народження до 18 років з великою кількістю послуг та для дорослих. У поліклініці доступні комплексні лабораторні дослідження, консультації вузьких спеціалістів та вакцинація не лише для дітей, а й для дорослих.
  • Внутрішньом'язова ін'єкція (одноразово) (препарат пацієнта) 150
  • Внутрішньом'язова ін'єкція (курс 5 ін'єкцій) 675
Харків, вул. Гвардійців Широнінців, 33
м.Академіка Павлова 15 4 м.Студентська 24 5 м.Барабашова 31 9
Харків, пр. Петра Григоренка, 5
м.Палац спорту 5 2
Харків Ул. Ахсарова 4/6-А
м.Алексеевская 14 1 м.Победа 20 4
У нашому кардіологічному центрі лікарі діагностують будь-яку патологію серця та розробляють індивідуалізований план лікування. Здійснюють моніторінг лікування пацієнтів з хронічними серцевими захворюваннями. У нас Ви завжди отримаєте рекомендації з профілактики серцевих захворювань та ризиків їх виникнення, зможете пройти курс інфузійної терапії та отримати інші послуги.
  • Внутрішньом'язова ін'єкція ( ліки пацієнта) 200
7,8
Медичний центр шкіри і терапії Milner-Mediсal більше 20 років спеціалізується в області виявлення і видалення шкірних новоутворень і меланоми.
6,7
Харків просп. Героїв Харкова, 270-В
м.Индустриальная 7 4
Клініка лікаря Сотникова — це сучасна медична клініка, що пропонує широкий спектр медичних послуг. У клініці проводяться консультації висококваліфікованих фахівців, зокрема терапевта, кардіолога, ендокринолога, сімейного лікаря та генетика. Пацієнти можуть отримати комплексне обстеження, діагностику та індивідуальні рекомендації для профілактики і лікування захворювань. Клініка оснащена сучасним обладнанням, що дозволяє забезпечувати високий рівень медичних послуг.
  • Внутрішньом’язова ін’єкція 50
6,1
Харків вул. Шевченко, 142
м.Госпром 5 17 м.Университет 5 17 м.Ярослава Мудрого 10 25
Медичний центр "Сімейна консультація" - багатопрофільна клініка, яка надає пацієнтам широкий спектр лабораторно-діагностичних послуг, відповідних найсуворішим стандартам сфери охорони здоров'я. Штат медичного центру - висококваліфіковані фахівці різного профілю з великим досвідом клінічної діяльності.
  • Внутрішньом'язова ін'єкція 50
6,1
Харків пр-т Героїв Харкова, 137
м.Защитников Украины 4 1 м.Спортивная 17 6
Медичний кабінет "Лорідан" спеціалізується в області лікування ЛОР-захворювань методом спелеотерапії, лазерної терапії, ендоскопії і малоінвазивної хірургії.
  • Внутрішньом'язова ін'єкція 30
6,0
Харків вул. Чернишевська, 82
м.Ярослава Мудрого 11 3 м.Университет 13 4
Медичний центр "Світ Здоров'я" - це сучасний сімейний лікувально-діагностичний центр. У клініці ведуть прийом неврологи, педіатри, психологи, логопеди і дитячі ортопеди. Використання в роботі новітнього обладнання дозволяє вчасно діагностувати патології і призначати ефективне лікування.
5,6
Харків вул. Олімпійська, 5а
м.Дворец спорта 20 3 м.Турбоатом 21 4
Багатопрофільний лікувально-діагностичний мед центр "Олімпійський" займається лікуванням і профілактикою захворювань по 10 основними напрямками. Співробітники лікувально-діагностичного центру "Олімпійський" практикують індивідуальний підхід до кожного пацієнта. Діє акційна система знижок.
5,4
Харків вул. Маршала Рибалка, 4
м.Армейская 12 3 м.Дворец спорта 21 3
Багатопрофільний медичний діагностичний центр НЕЙРОН з 2000 надає допомогу населенню в постановці діагнозів та лікуванні захворювань в галузі ендокринології, неврології, психіатрії, кінезотерапії, терапії, педіатрії, ортопедії, ЛОР та полісомнографії.