Видалення зубів в Харкові (метро Армійська)

Можливо, вас цікавлять лікарі стоматологи біля зуп. метро Армійська
Видалення зубів «SV dent (СВ Дент) на Салтовском шоссе» 1100 грн
Видалення зубів «Мастер Мед на Харьковских Дивизий» 650 грн
Знайдено 3 клініки

Нед
Муковозова Валентина
Благодарю Галич Карину Геннадиевну и Буд Дмитрия Юрьевича! Супер профессионалы! Не на радуюсь на импланты и лечение! Всем спасибо большое!
Супер ! Галич Карина Геннадиевна! Буд Дмитрий Юрьевич! Благодарю вас!Вы меня спасли от потери зубов и красивой улыбки! С уважением Муковозова Валентина
Муковозова Всалентина
Огромноюая благодарность Галич Карине Генадиевне и Буд Дмитрию Юрьевичу ,лучшие!!!
Очень благодарна,доктору Бут Дмитрию Юрьевичу.Очень внимательный.Квалифицированный специалист,к такому доктору не страшно идти.Спасибо Вам,за красивую улыбку
5,2
Харків Салтівське ш., 244
м.Армейская 47 11 м.Академика Павлова 49 11
Стоматологія SVDent – це сучасна стоматологія у місті Харків для всієї родини. У нас лікуються цілі покоління родин. Нам вже 25 років. Наша ціль – це допомога людям. Ми охоплюємо увесь спектр стоматологічних послуг: починаючи з огляду і закінчуючи складним хірургічними операціями. У нас працюють стоматологи усіх напрямків: терапевти, ортопеди, гігієністи, хірурги, імплантологи, ендодонтисти, ортодонти, пар одонтологи. Приймають лікарі: Бут Дмитрий Юрьевич, Леонов Владимир Сергеевич
Пн: 09:00-18:00 Вт: 09:00-18:00 Ср: 09:00-18:00 Чт: 09:00-18:00 Нд: 09:00-18:00
Харків пр-т Петра Григоренка, 3
м.Дворец спорта 2 4 м.Армейская 21 5 м.Турбоатом 21 4
Стоматологія SVDent – це сучасна стоматологія у місті Харків для всієї родини. У нас лікуються цілі покоління родин. Нам вже 25 років. Наша ціль – це допомога людям. Ми охоплюємо увесь спектр стоматологічних послуг: починаючи з огляду і закінчуючи складним хірургічними операціями. У нас працюють стоматологи усіх напрямків: терапевти, ортопеди, гігієністи, хірурги, імплантологи, ендодонтисти, ортодонти, пар одонтологи. Приймає лікар: Твердохлеб Владимир Васильевич
Пн: 09:00-18:00 Вт: 09:00-18:00 Ср: 09:00-18:00 Чт: 09:00-18:00 Нд: 09:00-18:00
Харків пр-т Петра Григоренка, 7