Металокерамічні коронки на зуб в Харкові (метро Салтівська)

Можливо, вас цікавлять лікарі стоматологи біля зуп. метро Салтівська
Металокерамічні коронки на зуб «Альмадент, стоматология на Блюхера» 800 грн
Металокерамічні коронки на зуб «Надежда, стоматология» 1200 грн
Знайдено 3 клініки

Сб Нед
КЛИНИКА - ПОЛНЫЙ ОТСТОЙ!!!!! Администрация никак не реагирует на жалобы, врачи обнаглевшие, некомпетентные, интересующиеся только заработком, колл-центр бестолковые...... можно продолжать в том же духе и все будет подходить к этим "замечательным" филиалам хамства.
Лида
Отношение к пациенту хорошее оборудование хорошее, опытные врачи Хожу в керамических брекетах второй год, раз в месяц прихожу на подтяжку, осмотр и другие процедуры
Надежда
Спасибо стоматологам и персоналу клиники на метро "МАстер Мед" за красивую улыбку и сохраненный зуб. Очень понравилось, как проходило лечение - спокойно, безболезненно, доктор внимательный. Кариес вылечили оперативно. В этой стоматологии меня все устроило и теперь я могу снова улыбаться и не переживать за свои зубки.
Злата
До медичного центру «Альмадент» уже не одноразово зверталася уся моя сім'я, бо нам подобається їхній підхід до лікування зубів та ясен, усе цілком виправдано ситуацією, результативно і адекватно за ціною, нічого зайвого і це дуже імпонує.
Харків вул. Валентинівська (колиш. Блюхера), 27
м.Студенческая 8 2 м.Салтовская 19 4 м.Академика Павлова 23 4
Спеціалізований медичний центр "Альмадент" надає комплексні стоматологічні послуги. Основна спрямованість — сімейна стоматологія
Харків вул. Гвардійців Широнінців, 127
м.Салтовская 38 6
Стоматологічна клініка "Майстер Мед" на Гвардійців Широнінців входить в мережу стоматологий Харкова, спеціалізується на лікуванні зубів у пацієнтів всіх вікових категорій. Серед лікарів клініки лікарі-стоматологи з багаторічним досвідом практичної роботи.
4,4
Харків вул. Гвардійців-Широнінців, 60
м.Салтовская 19 5 м.Студенческая 29 7
Спеціалізована клініка "Надія" веде стоматологічний прийом для членів усієї родини. Особлива увага приділяється дитячої стоматології.