Клініки проктології в Харкові (метро Архітектора Бекетова)

Можливо, вас цікавлять лікарі проктологи біля зуп. метро Архітектора Бекетова
Фотокоагуляція гемороїдального вузла 1800 грн
Видалення анального свища інструментом FiXcision 19855 грн
7,0
Знайдено 5 клінік

Сб
Євгенія
Моє звернення до офтальмологів клініки Докарт завершено успішно, мені відновили хор на сто відсотків. Операція щодо заміни хрусталіка зроблена чудовим фахівцем М. М. Ковшарем, післяопераційний нагляд здійснювала чуйна, інтелігентна А. В. Філатова. Але на кожному ступені взаємодії з клінікою мене обслуговували чемні люди: рецепція, бухгалтерія, молодший медперсонал. Йм моя щира подяка за підтримку й допомогу. Бувайте здорові, мої героїчні харків'яни!
Галина
Дякую клініці за багаторічну увагу до моїх дітей (користувалися нічними лінзами, робили припікання сітківки, корекцію зору, планові огляди). Приємні дівчата на рецепції -- милі бджілки-трудівниці, які слідкують за комфортом та хорошим настроєм пацієнтів. В такий важкий час для Харкова ВИ -- НАШІ ГЕРОЇ!
Ставицька Оксана Євгеніївна
Гарне обслуговування
Кислинська Мария Юрьевна
Сподобалось, компетентний лікар
9,1
в клініці 2 проктолога
Харків вул. Ярослава Мудрого (Петровского), 30 А
м.Ярослава Мудрого 3 1 м.Архитектора Бекетова 13 5 м.Университет 12 5
Медичний центр "ОН Клінік Харків" входить до міжнародної мережі клінік. У Харкові медичний заклад було відкрито в 2007 році. Клініка є багатопрофільною. У ній налічується понад 15 спеціалізацій лікарів. Приймають лікарі: Кутепова Катерина Владимировна, Подпоринов Сергей Дмитриевич
  • Аноскопія 200
8,6
в клініці 2 проктолога
Харків вул. Хвильового (Маяковского), 24
м.Университет 15 5 м.Ярослава Мудрого 11 5 м.Архитектора Бекетова 16 7
Центр сучасної медицини ДОКАРТ - це багатопрофільний центр, де можна швидко і ефективно позбутися проблем зі здоров'ям, отримати медичне обслуговування європейського рівня в комфортних умовах і з застосуванням високотехнологічного обладнання. Приймає лікар: Проценко Дмитрий Брониславович
  • Консультація проктолога 500
  • Фотокоагуляція гемороїдального вузла 1 800
  • Латексне лігування одного гемороїдального вузла 2 200
  • Ургентна допомога при проктології 200
7,8
Медичний центр шкіри і терапії Milner-Mediсal більше 20 років спеціалізується в області виявлення і видалення шкірних новоутворень і меланоми.
7,0
в клініці 1 проктолог
Харків вул. Сумська, 90
м.Университет 5 2 м.Госпром 9 4 м.Архитектора Бекетова 17 7
Многопрофільний медичний центр «Еввіва» працює вже більше 23 років. Штат співробітників клініки складається з більше ніж 70 досвідчених спеціалістів. Заклад має державний сертифікат вищої категорії акредитації. Приймає лікар: Царев Андрей Валерьевич
4,3
Багатопрофільний діагностичний медичний центр "Велкам" надає послуги населенню по 7 основними напрямками: гінекологія, дерматологія, венерологія, урологія, стоматологія, кардіологія і отоларингологія.