Клініки онкології у Дніпрі (Чечеловський район)

Можливо, вас цікавлять лікарі онкологи в Чечеловському районі
Видалення бородавки (за 1 одиницю); (без вартості ПГД) 700 грн
Знайдена 1 клініка

Ніна
Рекомендую всім проктолога Малиновського Сергія Леонідовича! Від першої комунікації я зрозуміла, що готова робити необхідну мені операцію саме в нього. Досвід з проктологами в мене довжиною в 5 років, і цей був найкращим. Починаючи від приємної комунікації, та закінчуючи якісно виконаною операцією, детальними і головне - ДОПОМАГАЮЧИМИ рекомендаціями для відновлення. Я неймовірно щаслива, що потрапила в руки такого професіонала і просто хорошої і доброї людини.
Тетяна
Доброго дня! Я лікуюсь другий раз в клініці (VAN Clinic) в лікаря ортопеда Кузьміна Максима Вікторовича.Це дійсно гарний лікар-професіонал своєї справи.Хочу висловити велику вдячність Максиму Вікторовичу та песоналу за увагу та ввічливість,
Александра
Очень внимательный, вежливый медперсонал. Комфортные условия пребывания в клинике на ул. Рабочая 65 в г. Днепр. Никаких автоответчиков. Только личное общение. Личный регулярный прием семейного доктора Незамай Дарьи Игоревны, несмотря на подтверждённый диагноз Ковид (трижды за время болезни). Огромное спасибо за Ваш труд!!!
Нина
Прекрасная клиника.Работают профессионалы,для которых каждый пациент и его здоровье -это ценность!Благодарность!
в клініці 3 онколога
Дніпро вул. Робоча, 65
р.Чечеловский
Багатопрофільний медичний центр VAN Clinic (ВАН Клиник) включає поліклінічне відділення для дорослих, центр ортопедії, денний стаціонар, дослідницьку лабораторію. Тут працюють фахівці таких напрямків: гінекологія, урологія, травматологія та ортопедія, онкологія, хірургія, маммология, ендокринологія, педіатрія, терапія, психотерапія, неврологія, дерматовенерологія, отоларингологія. Приймають лікарі: Ханов Виктор Владимирович, Перепелица Екатерина Александровна, Шкарупа Дмитрий Глебович
  • Консультація Онколога ввищої категорії 700
  • Видалення бородавки (за 1 одиницю); (без вартості ПГД) от 700
  • Видалення непігментованого новоутворення шкіри на широкій основі радіохвильовим методом без накладання швів (за 1 одиницю); (без вартості ПГД) 1 000
  • Видалення новоутворень м’яких тканин (фіброми, атероми, ліпоми та ін.) з використанням шовного матеріалу (за 1 одиницю); (без вартості ПГД) 3 200
  • Видалення папілом та інших новоутворень шкіри на тонкій основі радіохвильовим методом без накладання швів (1 зона – до 10 елементів); (без вартості ПГД) 2 500
Дніпро, вул. Архітектора Олега Петрова (Чернишевського), 23
р.Соборний

Онкологія в лікарнях в інших районах Дніпра

6,6
в клініці 1 онколог
Дніпро пр-т Науки (Гагаріна), 99 Д
м.Вокзальная 78 18
Спеціалізована клініка «Daily Medical» - це консультативно-діагностичний дитячий центр, що надає послуги з функціональної та ультразвукової діагностики для дітей різного віку - від нарождення до підліткового періоду. Приймає лікар: Приходько Сергей Андреевич
  • Первинна консультація онколога 550
  • Повторна консультація онколога 500
Здоровое поколение
Дніпро вул. Космонавтів (ЖМ Придніпровський), 22
р.Самарский
Медичний центр «Здорове покоління» на Космонавтів - один з філій медичної мережі "Здорове покоління", спеціалізується на наданні широкого спектру послуг для всієї сім'ї. У клініці можна записатися на консультацію до терапевта, гематолога, стоматолога, психолога, пульмонолога, педіатра, хірурга, трихолога та інших фахівців.
Дніпро, вул. Набережна Заводська, 123д
9,5
в клініці 3 онколога
Дніпро вул. Старокозацька (Комсомольська), 25
м.Вокзальная 34 25
Інститут краси "Акварель" надає лікувально-оздоровчі послуги, що дозволяють зберегти красу і здоров'я обличчя та тіла. Преміум SPA у Дніпропетровську. У центрі приймають кваліфіковані фахівці: акушер-гінеколог, дерматолог-трихолог, онколог, косметолог, косметолог-естетист, психолог, масажист. Приймають лікарі: Юнко Петр Федорович, Кошелева Яна Юрьевна, Машталер Виталий Евгеньевич