Сторінка 5. Клініки у Дніпрі (Центральний район)

Знайдено 64 клініки

Сб Нед Цілодобово
Диана
Юлия Игоревна, благодаря вам, я больше не боюсь людей в белых халатах. Спасибо вам за дочку!
Світалана
Нещодавно переїхала, і довелося шукати нового лікаря. Знайома порадила Юлію Ігорівну. Дуже хороший лікар і професіонал своєї справи. тепер завжди буду звертатися лише до неї за допомогою, та рекомендувати друзям та знайомим!
Марія
У нашому місті важко знайти хорошого лікаря, але мені пощастило. Я потрапила на прийом до Юлії Ігорівни. Спеціаліст дійсно хороший, та кваліфікований. дуже подобається як вона проводить прийом. Все просто чудово, задоволена її роботою!
Максим
делали: лечили кариес, делали эндодонтическое лечение (каналы), делал чистку, в ноябре будут делать имплантацию, в общем прочувствовал на себе многие услуги, что могу сказать - эту клинику нельзя сравнивать с другими клиниками, в плане качества услуг и сервиса есть Amel, потом пропасть, потом все остальные. Однозначно рекомендую, 100\10. Отдельно хочу поблагодарить врачей с которыми чаще всего взаимодействовали, это Евгений Килярский, Самойленко Денис и Михаил Ткач - большие профессионалы, все максимально доступно объясняют, показывают, слушают (что для меня важно), предлагают решения. Спасибо большое, рекомендую вас всем!
Дніпро б-р Катеринославський, 2
м.Вокзальная 38 8
Стоматологічна клініка Amel Dental Clinic має міжнародну акредитацію, що спеціалізується на новітніх методах лікування зубів та ясен. У клініці працюють понад 60 спеціалістів вищої кваліфікації, обладнані сучасні лікувальні кабінети, операційний блок та власна зуботехнічна лабораторія. Все встановлене у клініці обладнання відповідає сучасним міжнародним стандартам.
Дніпро вул. Шевченка, 20
м.Вокзальная 15 40
Центр здоров'я і краси «Лінія» надає пацієнтам широкий перелік косметологічних процедур і лікувально-діагностичних послуг. У центрі можна записатися на прийом до дерматолога, косметолога, гінеколога, вертебролога, терапевта, мамолога, онколога, уролога, невролога та масажиста. Заклад оснащений високоточним медичним обладнанням.
4,4
Дніпро пр-т Пушкіна, 55 (3 поверх, кабінет 307)
м.Вокзальная 18 4
Медичний центр "Актіген на Пушкіна" надає широкий спектр діагностичних послуг, проводить лікування та профілактику захворювань сечостатевої сфери у чоловіків і жінок, займається психотерапією та озонотерапією.
Дніпро просп. Яворницького, 123 А
р.Центральный
Кабінет психолога Зіненко Олександра Сергійовича спеціалізується на психодіагностиці, психокорекції емоційного і душевного стану пацієнта, а також лікуванні психосоматичних розладів. Олександр Сергійович володіє різними техніками терапії, допомагає у вирішенні складних питань, здійснює прийом як дорослих, так і підлітків.
Дніпро вул. Свердлова, 6
м.Вокзальная 30 8
У медичному кабінеті «ПП Дитячий Алерголог» послуги надає лікар вищої категорії. Серед напрямків роботи з дітьми: консультації, діагностика (проведення алергопроби), лікування.
Дніпро вул. Юрія Савченка, 3
м.Вокзальная 23 7
Стоматологічна клініка «Денталика» надає весь спектр медичної допомоги в лікуванні зубів і захворювань ясен.
Дніпро вул. Шмідта, 35 А
м.Вокзальная 23 5
Стоматологічна клініка «Нова стоматологія» займається лікуванням і профілактикою хвороб зубів і ясен.
4,3
в клініці 2 лікарі
Дніпро пр-т Кірова, 141а
м.Вокзальная 76 17 м.Метростроителей 83 17
Клініка мамологїі "Lita" установа оснащений за останнім словом медичної науки, в його роботі поєднуються професіоналізм лікарів та обслуговуючого персоналу, інноваційні підходи до діагностики та лікування, індивідуальний підхід і європейська якість обслуговування.
Дніпро пр-т Дмитра Яворницького, 104 А
м.Вокзальная 10
  • Консультація on-line 400
  • Консультація з результатами протягом місяця 500
  • Консультація первинна Чепи В. Г. 600
  • Консультація повторна протягом двох місяців 550
в клініці 1 лікар
Дніпро пр-т Дмитра Яворницького, 72 Б (оф. 712)
р.Центральный
Стоматологічна клініка AMA-dent — це кваліфікована допомога в питаннях проведення повного обстеження порожнини рота, а також усунення виявленої патології з використанням сучасного обладнання і якісних матеріалів.