Сторінка 4. Клініки у Дніпрі (Центральний район)

Диана
Юлия Игоревна, благодаря вам, я больше не боюсь людей в белых халатах. Спасибо вам за дочку!
Світалана
Нещодавно переїхала, і довелося шукати нового лікаря. Знайома порадила Юлію Ігорівну. Дуже хороший лікар і професіонал своєї справи. тепер завжди буду звертатися лише до неї за допомогою, та рекомендувати друзям та знайомим!
Марія
У нашому місті важко знайти хорошого лікаря, але мені пощастило. Я потрапила на прийом до Юлії Ігорівни. Спеціаліст дійсно хороший, та кваліфікований. дуже подобається як вона проводить прийом. Все просто чудово, задоволена її роботою!
Максим
делали: лечили кариес, делали эндодонтическое лечение (каналы), делал чистку, в ноябре будут делать имплантацию, в общем прочувствовал на себе многие услуги, что могу сказать - эту клинику нельзя сравнивать с другими клиниками, в плане качества услуг и сервиса есть Amel, потом пропасть, потом все остальные. Однозначно рекомендую, 100\10. Отдельно хочу поблагодарить врачей с которыми чаще всего взаимодействовали, это Евгений Килярский, Самойленко Денис и Михаил Ткач - большие профессионалы, все максимально доступно объясняют, показывают, слушают (что для меня важно), предлагают решения. Спасибо большое, рекомендую вас всем!
Дніпро б-р Катеринославський, 2
м.Вокзальная 38 8
Стоматологічна клініка Amel Dental Clinic має міжнародну акредитацію, що спеціалізується на новітніх методах лікування зубів та ясен. У клініці працюють понад 60 спеціалістів вищої кваліфікації, обладнані сучасні лікувальні кабінети, операційний блок та власна зуботехнічна лабораторія. Все встановлене у клініці обладнання відповідає сучасним міжнародним стандартам.
Дніпро вул. Шевченка, 20
м.Вокзальная 15 40
Центр здоров'я і краси «Лінія» надає пацієнтам широкий перелік косметологічних процедур і лікувально-діагностичних послуг. У центрі можна записатися на прийом до дерматолога, косметолога, гінеколога, вертебролога, терапевта, мамолога, онколога, уролога, невролога та масажиста. Заклад оснащений високоточним медичним обладнанням.
Дніпро пр-т Пушкіна, 55 (3 поверх, кабінет 307)
м.Вокзальная 18 4
Медичний центр "Актіген на Пушкіна" надає широкий спектр діагностичних послуг, проводить лікування та профілактику захворювань сечостатевої сфери у чоловіків і жінок, займається психотерапією та озонотерапією.
Дніпро пр-т Слобожанський, 42
р.Центральный
Спеціалізований центр стоматологічної томографії і 3D діагностики виконує цифрову візуалізацію в щелепно-лицевій ділянці. Лікарі-рентгенологи центру володіють навичками 3D аналізу.
Дніпро просп. Яворницького, 123 А
р.Центральный
Кабінет психолога Зіненко Олександра Сергійовича спеціалізується на психодіагностиці, психокорекції емоційного і душевного стану пацієнта, а також лікуванні психосоматичних розладів. Олександр Сергійович володіє різними техніками терапії, допомагає у вирішенні складних питань, здійснює прийом як дорослих, так і підлітків.
Дніпро Європейська площа, 9
м.Вокзальная 22 4
Послуги в області неврології та психології надаються у приватному кабінеті психолога Віталія Ребедайло.
Дніпро вул. Володимира Антоновича, 6
м.Метростроителей 38 9 м.Вокзальная 30 9
Медичний центр Педіатр 24 на Антоновича - це сучасний комплекс, що надає розширений пакет послуг. Кваліфіковані фахівці не призначають антибіотики «для перестраховки». Все лікування засноване на попередній лабораторній та інструментальній діагностиці.
Дніпро вул. Княгині Ольги, 16
м.Вокзальная 10 25 м.Метростроителей 20 20
Медичний центр «Клініка сімейної медицини» - медустанова, яка спеціалізується на діагностиці та лікуванні різних захворювань у дорослих і дітей. Це перша приватна клініка повного циклу, відкрита в Дніпропетровську в 1996 році. За цей час лікарі клініки допомогли вилікуватися безлічі пацієнтів різних вікових груп. На даний момент в медичному центрі працюють і консультують лікарі 42 спеціальностей.
Дніпро вул. Горького, 16
м.Вокзальная 11 3
У «Клініці сімейної медицини» надають наступні послуги: КТ і МРТ; кардіологічна ударно-хвильова терапія; денситометрія; оперативна гінекологія та урологія; лабораторна, ультразвукова та функціональна діагностики; консультації профільних фахівців; гастроскопія; рентгенівські знімки в різних проекціях; оперативна травматологія; нейрохірургія; коронарографія.
в клініці 2 лікарі
Дніпро пр-т Кірова, 141а
м.Вокзальная 76 17 м.Метростроителей 83 17
Клініка мамологїі "Lita" установа оснащений за останнім словом медичної науки, в його роботі поєднуються професіоналізм лікарів та обслуговуючого персоналу, інноваційні підходи до діагностики та лікування, індивідуальний підхід і європейська якість обслуговування.