Радіохвильове лікування ерозії шийки матки у Дніпрі (Шевченківський район)

Можливо, вас цікавлять лікарі гінекологи в Шевченківському районі
Радіохвильове лікування ерозії шийки матки «Довира (Довіра), медицинский центр в Днепре» 615 грн
Радіохвильове лікування ерозії шийки матки «Ваше здоровье, лечебно-диагностический центр в Днепре» 850 грн
Радіохвильове лікування ерозії шийки матки «Медицинский центр доктора Пономаренко» 2750 грн
Радіохвильове лікування ерозії шийки матки «Медицинский центр доктора Николаева» 2100 грн
Радіохвильове лікування ерозії шийки матки «Гелиос, центр семейного здоровья и реабилитации на Звездном» 1500 грн
Знайдено 4 клініки

Сб Нед
Добрый день, была в клинике на УЗИ молочных желез, все понравилось, делают быстро, все очень хорошо объясняют
Очень понравился прием доктора, и обследование. Профессионально. Получила консультацию и узнала больше чем от семейного врача.
Людмила
Очень высокий уровень, спокойно, профессионально, доступно.
Віктор
Все чудово. В принципі лікар уважна, ввічлива, на відміну від інших лікарів, в яких мені доводилось побувати на прийомі. Я прийшов приблизно за 5 хвилин до призначеного часу і мене відразу прийняли. Все чітко, та по суті. Результатами задоволений!
5,2
Дніпро вул. Січових Стрільців, 19
м.Вокзальная 42 12
Розташований у Шевченківському районі Дніпропетровська «Медичний центр доктора Пономаренко» спеціалізується на ультразвукової діагностики всіх органів, систем організму і гінекологічних проблемах.
  • Радіоволнова терапія шийки матки 2 750
  • Розширена радіоволнова терапія шийки матки (3 зони) 3 500
Дніпро вул. Комсомольська, 7
м.Вокзальная 38 10
Медичний центр доктора Ніколаєва спеціалізується в області діагностики і лікування жінок, в тому числі у період вагітності.
Дніпро вул. Європейська, 30
м.Вокзальная 35 9
Лікувально-діагностичний центр "Ваше здоров'я" працює за принципом «домашнього (сімейного) лікаря», але з використанням досягнень медичної науки. ЛДЦ "Ваше здоров'я" обладнаний новітньою апаратурою (цифровий рентген-апарат, магнітно-резонансний томограф), використання якої дозволяє отримувати точні результати обстеження.
4,8
Дніпро бул. Зоряний, 1