Перебування в денному стаціонарі у Дніпрі (Шевченківський район)

Можливо, вас цікавлять лікарі терапевти в Шевченківському районі
Перебування в двохмісній палаті з харчуванням(до 24х годин) 3900 грн
Лікування в денному стаціонарі з врахуванням вартості лікарських засобів та медичних виробів (за 1 годину) 600 грн
Цілодобовий стаціонар 3000 грн
7,0
Знайдено 4 клініки

Сб Нед
Єлизавета
Хочу висловити щиру подяку працівникам цієї клініки. Атмосфера тут дуже тепла та доброзичлива, завжди відчувається професіоналізм та уважне ставлення до пацієнтів. Лікарі детально пояснюють усі етапи лікування, прислухаються до потреб та побоювань, підтримують морально. Персонал доброзичливий і завжди готовий допомогти. Особливо хочу відзначити ефективність терапії та індивідуальний підхід до кожного пацієнта. Я відчула значне покращення стану та психологічного самопочуття завдяки цій клініці. Рекомендую всім, хто потребує кваліфікованої та уважної допомоги.
Сергей
Отдельно хочу поблагодарить кардиолога этой клиники, которая благодаря своим знаниям и высокой квалификации врача спасла мне жизнь ! И это очень хорошо
Serhii
Дуже гарна клініка, ввічливість та професіоналізм лікарів вражає! Дякую вам!!
Виктория
Добре, що тепер у нашому місті є така клініка з кваліфікованими лікарями та ввічливим персоналом. Привезла на консультацію свого літнього тата з інвалідністю, було ухвалено рішення побути йому в клініці кілька тижнів, поправити здоров'я. У тата залишилися теплі спогади про проведений час у санаторії. Тому що умови тут практично як у санаторії, чудові комфортны палати, цілодобовий догляд, місця для прогулянки на свіжому повітрі.
8,6
Дніпро вул. Королеви Єлизавети (Глінки) 2-ї, 7
р.Шевченковский
Багатопрофільна клініка "Оксфорд Медікал" - це медичний заклад, що спеціалізується на малоінвазивних методах позбавлення від патологій. Центр входить в мережу однойменних клінік, вистав в Україні. Серед лікарів клініки - доктори і кандидати медичних наук.
  • Перебування в двохмісній палаті з харчуванням(до 24х годин) 3 900
  • Перебування в двохмісній палаті з харчуванням(до 12 годин) 2 400
  • Перебування в двомісній палаті без харчування (до 24х годин) 3 000
  • Перебування в двомісній палаті без харчування (до 12 годин) 1 500
  • Перебування в палаті (до 12х годин) 1 750
8,2
Дніпро вул. Шинна, 11
р.Шевченковский
CEREBRUM — приватна медична клініка в Дніпрі, що надає комплексну психіатричну, наркологічну, паліативну та геріатричну допомогу. Ми поєднуємо медичний досвід, індивідуальний підхід і комфортні умови для відновлення та підтримки.
  • Цілодобовий стаціонар 3 000
  • Цілодобове перебування паліативних хворих 2 000
7,0
Дніпро вул. Василя Вишиваного (Свєтлова), буд.42А ж/к Палермо
р.Шевченковский
Медичний центр "Medical Care" - це багатопрофільний заклад амбулаторної допомоги дорослим та дітям. Основна мета - допомогти вирішити Вашу проблему зі здоров'ям комплексно і швидко, попередити і реабілітувати
  • Лікування в денному стаціонарі з врахуванням вартості лікарських засобів та медичних виробів (за 1 годину) 600
  • Лікування в стаціонарі на дому з врахуванням вартості лікарських засобів та медичних виробів (за 1 годину) 800
Дніпро пров. Південний, 4 A
р.Шевченковский
Клініка «Медична допомога дітям і дорослим» надає пацієнтам широкий перелік лікувально-діагностичних послуг. Основні напрямки роботи установи: ультразвукова та функціональна діагностика, лабораторні аналізи, терапія, алергологія, імунологія, дерматологія, кардіологія, ендокринологія, неврологія та інші. У клініці також здійснюють прийом реабілітолог, дитячий онколог і логопед.