Вавілова Дар'я Валеріївна

Акушер-гінеколог, УЗД-спеціаліст
Лікар другої категорії
Дар'я Валеріївна - кваліфікований акушер-гінеколог, лікар УЗД з досвідом роботи. Спеціалізується на діагностиці та лікуванні запальних гінекологічних захворювань, порушень менструального циклу, патологій шийки матки, а також на питаннях планування сім'ї, ведення вагітності, контрацепції тощо. Володіє обширними знаннями та практичним досвідом, допомагаючи жінкам на різних етапах їхнього життя справлятися з гінекологічними проблемами

або звертайтеся за телефоном:

Немає відгуків
Оцініть лікаря за десятибальною шкалою
(відмітка "10" — найвища оцінка)

• Закінчила Національний медичний університет ім. О.О.Богомольця. Спеціальність Лікувальна справа. Інтернатура “Акушерство та гінекологія”

Курси підвищення кваліфікації

• Курс ТУ "Основи гістеро- та лапароскопії в гінекології"
  • Участь у роботі фахової школи "Професійний розвиток лікарів-акушерів-гінекологів: протоколи, рекомендації, інновації" та практичний досвід
  • Участь у роботі симуляційного тренінгу з акредитацією АСCME
  • Пройшла навчання у фаховій тематичній школі GYN
  • Онлайн-практикум сучасного акушер-гінеколога: "Секрети майстерності від авторитетів та її учнів"

Лікар акушер-гінеколог, УЗД-спеціаліст надає послуги

• Огляд та консультація
  • Постановка та зняття спіралі;
  • УЗД органів малого тазу;
  • Проведення кольпоскопії
  • Планування, ведення вагітності
  • Підбір контрацепції
  • Гістероскопія

Лікар акушер-гінеколог, УЗД-фахівець займається лікуванням захворювань

• Запальні гінекологічні захворювання
  • Патології шийки матки;
  • Безпліддя;
  • Порушення менструального циклу;
  • Гормональні порушення

Додаткова інформація

• Бере участь в роботі різноманітних науково-практичних конференцій, вебінарів та семінарів в Україні та з міжнародною участю