Супруненко Юлія Володимирівна

Пульмонолог, фтизіатр
Я, лікар-пульмонолог, з 5-річним стажом роботи. Займаюсь діагностикою та лікуванням патології бронхо-легеневої системи (бронхіальна астма, ХОЗЛ, бульозна емфізема легень, інтерстиційні захворювання легень, пневмонія, гострий та хронічний бронхіт, саркоїдоз, гідроторакси та плеврити, інфаркт-пневмонія на тлі тромбоємболії, COVID-19 та його наслідки, ГРВІ, бронхоектатична хвороба, синдром хронічного кашлю). Під час пандемії COVID-19 2 роки працювала у спеціалізованому відділенні лікування гострої респіраторної хвороби COVID-19. Володію методикою спіпрометрії, пікфлоуметрії.

або звертайтеся за телефоном:

Лікар працює в клініці:
Дніпро просп. Пилипа Орлика, 16, прим. 102 р.Шевченківський

Немає відгуків
Оцініть лікаря за десятибальною шкалою
(відмітка "10" — найвища оцінка)

• 2012-2018 р. - ДЗ «Дніпропетровська медична академія МОЗ України», лікувальна справа

Пульмонолог, фтизіатр надає послуги

• Огляд
  • Розшифрування спірометрії
  • Пікфлоуметрія
  • Диспансерний нагляд пацієнтів з хронічними захворюваннями бронхо-легеневої системи
  • У разі необхідності онлайн-консультації (аудіо- та телеконсультація)
  • Виїзд на місце проживання пацієнта з метою консультації та призначення лікування