Рябченко Тетяна Миколаївна

Педіатр
Кваліфікований лікар-педіатр. Займається лікуванням та профілактикою найбільш поширених захворювань, здійснює проведення профілактичних щеплень за календарем так і поза календарем, веденням медичної документації та наданням психологічної допомоги.Консультує і заохочує батьків до грудного вигодовування.Детальна консультація та надання відповідних матеріалів на поредмет правильного введення прикорму. Робота побудована на дотриманні канонів доказової медицини.Постійно навчається,в роботі керується міжнародними протоколами.

або звертайтеся за телефоном:

Лікар працює в клініці:
Чернігів вул. Київська, 14

Немає відгуків
Оцініть лікаря за десятибальною шкалою
(відмітка "10" — найвища оцінка)

• Вища медична освіта. Сумський Державний Університет Медичний інститут Факультет «Лікувальна справа»
  • Національний університет охорони здоров`я України ім. П.Л. Шупика Спеціалізація «Педіатрія»

Курси підвищення кваліфікації

• Регулярна участь у вітчизняних та міжнародних конференціях
  • Курс mh GAP

Лікар-педіатр надає послуги

• Надання первинної медичної допомоги
  • Консультація, діагностика та лікування найбільш поширених захворювань: дихальної, серцево-судинної, сечовидільної системи, шлунково-кишкового тракту
  • Консультування щодо здорового способу життя, харчування, адекватної корекції ваги
  • Вакцинація згідно чинного календаря щеплень МОЗ;Вакцинація вакцинами поза календарем додатковими вакцинами.Вакцинація дітей з порушенням календаря щеплень
  • Оформлення медичної документації
  • Надання психологічної допомоги