Мєліхова Світлана Дмитрівна
Сімейний лікар
лікар другої категорії
Консультація 700, Первинна консультація сімейного лікаря – безкоштовна для укладання декларації.
Викликати додому
Лікарка проводить амбулаторний прийом дорослих пацієнтів, а також консультує на дому. Лікує інфекційні захворювання (ГРВІ, грип), хвороби органів дихання (бронхіти, пневмонії, бронхіальна астма), хвороби серцево-судинної системи (гіпертонічна хвороба, ішемічна хвороба серця), захворювання травної системи (гастрити, виразкова хвороба, захворювання кишечника), хвороби нирок та хронічні захворювання різної етіології. Первинна консультація сімейного лікаря — безкоштовна при укладанні декларації.
або звертайтеся за телефоном:
Лікар працює в клініці:
01 серпня '24р.
Хочу висловити щиру подяку лікарю Світлані Дмитріївні. Уважна до деталей, дала дуже чіткі і зрозумілі пояснення і що немаловажливо рецепт на доступні ліки. Анна. 01.08.2024
Ірина
29 липня '24р.
Дуже дякую за професіональну консультацію та лікування лікарю Мєліховій Світлані Дмитрівні
Микола
21 липня '24р.
Найкраща клініка і лікар Світлана - для мене! Працівники ввічливі, лікарі професіонали своєї справи!Обслуговують комфортно , швидко та доступно.
Іван
18 липня '24р.
Хочу подякувати Світлані Дмитрівні, дякую за вашу професійність, розуміння справи та комфорт. Лікування дало позитивний результат. Дякую!!
Катерина
16 липня '24р.
Хочу висловити щиру подяку нашому сімейному лікарю, Світлані Дмитрівні ! Вона — справжній професіонал своєї справи. Завжди уважна, компетентна та доброзичлива. Кожного разу, коли ми звертаємося до неї за допомогою, отримуємо детальні консультації та ефективне лікування. Її підтримка та чуйність роблять лікування приємним і нестрашним процесом. Дякуємо за турботу та високий рівень обслуговування!
Андрей
18 квітня '24р.
Очень внимательна, к вопросу подошла очень трепетно, всё расспросила, осмотрела, вообще ни каких не возникло вопросов. Визит прошёл идеально. Я её очень советую всем кто нуждается в семейном враче - шикарный врач
Тетяна
12 березеня '24р.
Візит пройшов добре. Лікар сподобався
- Вища
Сімейний лікар надає послуги
- Амбулаторний прийом,
- поліативне лікування.
Сімейний лікар займається лікуванням захворювань
- Інфекційні захворювання ( ГРВІ, грип),
- хвороби органів дихання- бронхіти, пневмонії, бронхіальна астма;
- хвороби органів кровообігу- гіпертонічна хвороба, ішемічна хвороба серця;
- хвороби органів травлення – гастрити, виразкова хвороба, захворювання кишечника;
- хвороби нирок;
- хронічні захворювання різної етіології.
Схожі спеціалісти:
Дерматовенеролог, Дерматолог, Сімейний лікар