Ляшенко Олексій Іванович

Сімейний лікар
В своїй практиці я керуюся, в першу чергу, благополуччям, здоров’ям та якістю життя пацієнта, спираючись на новітні принципи доказової медицини та широке розповсюдження профілактики захворювань.

або звертайтеся за телефоном:

Лікар працює в клініках:
Кривий Ріг вул. Володимира Великого, 29В
Кривий Ріг вул. Січеславська, 7

Немає відгуків
Оцініть лікаря за десятибальною шкалою
(відмітка "10" — найвища оцінка)

• В 2006 році закінчив Запорізьке медичне училише Придніпровської залізниці за спеціальністю «сестринська справа», в 2009-2016 – Запорізький державний медичний університет за спеціальністю «лікувальна справа».
  • 2016-2018 – інтернатура на базі ДМАПО ДМА за спеціальністю «лікар загальної практики-сімейний лікар»

Курси підвищення кваліфікації

• Щорічно прохожду курси удосконалення, регулярно відвідую тренінги, практичні конференції для підвищення рівня кваліфікації

Сімейний лікар надає послуги

• Профілактичні огляди, розшифровка ЕКГ, протоколів УЗД –та лабораторних досліджень.
  • Лікувально-діагностична та консультативна допомога з приводу гострих та хронічних захворювань, формування ЕМВТН(за потребою), видача довідок

Сімейний лікар займається лікуванням захворювань

• Органів серцево-судинної системи, дихання, ШКТ, ЛОР-органів та сечовидільних шляхів(запальні), нервової системи