Гусак Андрій Васильович

Психіатр
лікар вищої категорії
Лікар-психіатр, дитячий психіатр вищої категорії з понад 20-річним досвідом. Має значний клінічний та управлінський досвід, працював як з дорослими, так і з дітьми, зокрема на посаді завідувача "Консультативно-лікувального центру патології мовлення" та виконувача обов’язків директора КНП "Київський міський психоневрологічний диспансер №5". Спеціалізується на діагностиці та лікуванні психічних розладів у дітей та дорослих, впровадженні сучасних методів нейрокорекції, а також організації та управлінні медичними закладами. Активний учасник наукових досліджень та реформування психіатричної служби в Україні. Має спеціалізацію з організації та управління охороною здоров'я, постійно підвищує кваліфікацію, бере участь у професійних конференціях і майстер-класах.

або звертайтеся за телефоном:

Лікар працює в клініці:

Немає відгуків
Оцініть лікаря за десятибальною шкалою
(відмітка "10" — найвища оцінка)

• Вища категорія по спеціалізації "Психіатрія" вер 2021 - лип 2026комісія по контролю за безперервним розвитком лікарів при Департаменті охорони здоров"я м. Києва, Київ.Регулярно відвідую очно та заочно конференції та майстер-класи по психіатрії
  • Вища категорія по спеціалізації "Дитяча психіатрія" вер 2019 - лип 2024 комісія по контролю за безперервним розвитком лікарів при Департаменті охорони здоров"я м. Києва, Київ.Беру участь у семінарах та конференціях, присвяченим питанням дитячої психіатрії
  • Спеціалізація“Організація і управління охороною вер 2020 - гру 2020 здоров’я"НМУ ім. О.О. Богомольця "Кафедра менеджменту охорони здоров’я", Київ.Під час виконання обов'язків керівника КНП "КМПНД№5" отримав освіту по спеціалізації "Організація і управління охороною здоров’я", для компетентного керівництва закладом .

Психіатр надає послуги

• Консультація, надання заключень , встановлення діагнозу

Психіатр займається лікуванням захворювань

• Афективні розлади: депресія, біполярний розлад.
  • Тривожні розлади: генералізований тривожний розлад, панічні атаки, фобії.
  • Психотичні розлади: шизофренія, шизоаффективний розлад, гострі психози.
  • Залежності: алкоголізм, наркоманія, ігрова залежність.
  • Посттравматичний стресовий розлад (ПТСР).
  • Розлади особистості (наприклад, емоційно нестабільний розлад).
  • Когнітивні порушення: деменція, хвороба Альцгеймера.
  • Розлади розвитку: розлади аутистичного спектра (РАС), затримка психомовного розвитку.
  • Гіперактивність та порушення уваги (СДУГ).
  • Тривожні розлади, фобії, ОКР.
  • Розлади харчової поведінки (анорексія, булімія).
  • Депресивні та біполярні стани у дітей.
  • Тікі, синдром Туретта.
Схожі спеціалісти: