Гусак Андрій Васильович
Психіатр
                                                лікар вищої категорії

Лікар-психіатр, дитячий психіатр вищої категорії з понад 20-річним досвідом. Має значний клінічний та управлінський досвід, працював як з дорослими, так і з дітьми, зокрема на посаді завідувача "Консультативно-лікувального центру патології мовлення" та виконувача обов’язків директора КНП "Київський міський психоневрологічний диспансер №5".
Спеціалізується на діагностиці та лікуванні психічних розладів у дітей та дорослих, впровадженні сучасних методів нейрокорекції, а також організації та управлінні медичними закладами. Активний учасник наукових досліджень та реформування психіатричної служби в Україні. Має спеціалізацію з організації та управління охороною здоров'я, постійно підвищує кваліфікацію, бере участь у професійних конференціях і майстер-класах.
                або звертайтеся за телефоном:

- Лікування наркоманії
 - Лікування безсоння
 - Лікування депресії
 - Лікування маніакально-депресивного синдрому МДП

- Вища категорія по спеціалізації "Психіатрія" вер 2021 - лип 2026комісія по контролю за безперервним розвитком лікарів при Департаменті охорони здоров"я м. Києва, Київ.Регулярно відвідую очно та заочно конференції та майстер-класи по психіатрії
 - Вища категорія по спеціалізації "Дитяча психіатрія" вер 2019 - лип 2024 комісія по контролю за безперервним розвитком лікарів при Департаменті охорони здоров"я м. Києва, Київ.Беру участь у семінарах та конференціях, присвяченим питанням дитячої психіатрії
 - Спеціалізація“Організація і управління охороною вер 2020 - гру 2020 здоров’я"НМУ ім. О.О. Богомольця "Кафедра менеджменту охорони здоров’я", Київ.Під час виконання обов'язків керівника КНП "КМПНД№5" отримав освіту по спеціалізації "Організація і управління охороною здоров’я", для компетентного керівництва закладом .

Психіатр надає послуги
- Консультація, надання заключень , встановлення діагнозу

Психіатр займається лікуванням захворювань
- Афективні розлади: депресія, біполярний розлад.
 - Тривожні розлади: генералізований тривожний розлад, панічні атаки, фобії.
 - Психотичні розлади: шизофренія, шизоаффективний розлад, гострі психози.
 - Залежності: алкоголізм, наркоманія, ігрова залежність.
 - Посттравматичний стресовий розлад (ПТСР).
 - Розлади особистості (наприклад, емоційно нестабільний розлад).
 - Когнітивні порушення: деменція, хвороба Альцгеймера.
 - Розлади розвитку: розлади аутистичного спектра (РАС), затримка психомовного розвитку.
 - Гіперактивність та порушення уваги (СДУГ).
 - Тривожні розлади, фобії, ОКР.
 - Розлади харчової поведінки (анорексія, булімія).
 - Депресивні та біполярні стани у дітей.
 - Тікі, синдром Туретта.

Схожі спеціалісти: