Бойко Світлана Іванівна

Пульмонолог
Лікар вищої категорії
Лікар спеціалізується в області пульмонології. Займається виявленням, лікуванням і профілактикою патологій дихальної системи. Протягом 39 років успішно лікує бронхіальну астму, бронхіт будь-якого походження, пневмонію, дискінезію трахеї і великих бронхів, гострі респіраторні захворювання.
Запис до лікаря через сервіс Likarni.com тимчасово припинений

Алла Анатольевна
14 березеня '19р.
Педиатр направила дочь к пульмонологу, искали хорошего специалиста. Удалось записаться на прием к Светлане Ивановне. Золотой врач! Прошли курс лечения, сейчас наблюдаемся профилактически. Про бронхиты и думать уже забыли, низкий поклон таким докторам!
Оцініть лікаря за десятибальною шкалою
(відмітка "10" — найвища оцінка)

• Національний медичний університет ім. О.О.Богомольця 2004

Курси підвищення кваліфікації

• Міжнародний лекторій "Сучасні технології лікування та профілактики у практичній стоматології" 2009 р. Київ
  • Майстер-клас "Основні етапи успішного ендодонтичного лікування" 2017 р. Київ
  • Майстер-клас "Клінічне застосування лазерних технологій у практиці дитячого стоматолога" 2017 р. Київ
  • Тренінг-практикум "Імплементація міжнародних протоколів у стоматологічну практику" 2019 р. Київ
  • Семінар-тренінг "Кофердам-гарантія якості та необхідних умов праці" 2019 р. Київ
  • Науково-практичний семінар "Дитяча стоматологія" 2019 р. Київ
  • Семінар-тренінг "Особливості діагностики та лікування захворювань тканин пародонту у дітей та підлітків. Захист твердих тканин зубів після пародонтологічного лікування" 2019 р. Київ
  • Навчальна програма "Відновлення тимчасових зубів за допомогою коронок Stainless
  • Steel Crowns. Показання до застосування. Алгоритм роботи" 2019 р. Київ
  • Міжнародний семінар "Впровадження міжнародних протоколів у стоматологічну практику" 2019 р. Київ
  • Професійна школа "Практична педіатрія від А до Я" 2021 р. Київ
  • Професійна школа "Роль мікробіома кишечника дитини від ГРВІ до АЛЕРГІЇ" 2021 р. Київ
  • Семінар "Естетична стоматологія: здоров'я та/або краса" 2022 р. Київ
  • Міжнародний семінар "Стоматологія, Терапевтична стоматологія, Пародонтологія, Хірургічна стоматологія, ЩЛГ, Дитяча стоматологія,
  • Ортодонтія, Ортопедична стоматологія, Організація та управління охороною здоров'я" 2022 р. Київ
  • Семінар "Ми на одній хвилі з Вами! Підсумки року: FAQ" 2022 р. Київ
  • Семінар "Інфекційно-запальні захворювання у стоматології: профілактика та лікування" 2022 р. Київ

Лікар-пульмонолог займається лікуванням захворювань

• бронхіальна астма,
  • хронічне обструктивне захворювання легень (ХОЗЛ),
  • пневмонія,
  • туберкульоз,
  • саркоїдоз,
  • легкова гіпертензія
  • інтерстиціальні захворювання легень.

Лікар-пульмонолог надає послуги

• Використовує сучасні методи діагностики, такі як спірометрія, бронхоскопія, комп'ютерна томографія та лабораторні аналізи.