Блажко Олена Іванівна

Лікар ультразвукової діагностики, організатор та управлінець охорони здоровʼя другої категорії
Лікар другої категорії
Кандидат медичних наук
Консультація від 440

або звертайтеся за телефоном:

Лікар працює в клініці:
Київ вул. Левка Лук'яненка (Тимошенко), 19 м.Мінська21м.Оболонь176м.Героїв Дніпра1410

Немає відгуків
Оцініть лікаря за десятибальною шкалою
(відмітка "10" — найвища оцінка)

• Тернопільська державна медична академія імені І. Я. Горбачевського, спеціальність «Лікувальна справа», 2003 р.
  • Київська медична академія післядипломної освіти імені П. Л. Шупика, спеціальність «Акушерство та гінекологія», 2005 р.
  • Національна медична академія післядипломної освіти імені П. Л. Шупика, спеціалізація «Санологія», 2010 р.
  • Національний медичний університет імені О. О. Богомольця, спеціалізація «Організація і управління охороною здоровʼя», 2011 р.
  • Національний університет охорони здоровʼя України імені П. Л. Шупика, спеціалізація «Фізична та реабілітаційна медицина», 2021 р.
  • Національний університет охорони здоровʼя України імені П. Л. Шупика, спеціалізація «Ультразвукова діагностика», 2023 р.

Курси підвищення кваліфікації

• ТУ «Основи ультразвукової діагностики в практиці лікаря акушера-гінеколога з елементами симуляційного навчання», 2023 р.
  • Тренінг «Ультразвукова діагностика судин шиї», 2025 р.

Участь в асоціаціях

• Учасник громадської організації Всеукраїнське лікарське товариство

Лікар ультразвукової діагностики надає послуги

• УЗД для дітей від 3-х років
  • УЗД для дорослих