Білоножко Олена Володимирівна

лікар першої категорії
Лікар спеціалізується на виявленні та лікуванні патологій центральної та периферичної нервової системи. Надає допомогу пацієнтам з головним болем, мігренню, запамороченням, безсонням, порушеннями пам'яті та уваги, онімінням і поколюванням у кінцівках, судомами та зниженням чутливості. Успішно лікує остеохондроз, міжхребцеві грижі, радикуліт, невралгію, наслідки інсультів, вегетосудинну дистонію та наслідки черепно-мозкових травм. Проводить клінічні огляди, призначає МРТ, ЕЕГ, УЗД судин головного мозку та інші дослідження, підбирає медикаментозне лікування, фізіотерапію та реабілітаційні заходи.

або звертайтеся за телефоном:

Немає відгуків
Оцініть лікаря за десятибальною шкалою
(відмітка "10" — найвища оцінка)

• 2008 - закінчила Донецький національний медичний університет ім. М. Горького, «Лікувальна справа».
  • 2010 - інтернатура на базі Миколаївської обласної лікарні, спеціальність «Неврологія».

Курси підвищення кваліфікації

• 2016 - ДЗ МАПО МОЗ України «Вибрані питання неврології». 2023 - курси «Психосоматичний підхід у загальній медичній практиці», м. Київ.
  • 2023 - курси «Актуальні неврологічні захворювання у практиці лікаря, особливості діагностики та лікування», м. Київ.
  • 2023 - курси «PanControl-мистецтво контролювати біль», м. Івано-Франківськ.
  • 2023 - курси «Людина та здоров'я. Мультидисциплінарний підхід внутрішньої медицини», м. Київ.