Хочу поділитися враженнями від роботи діагностичного центру Профімед 2000 в м. Бровари. Мені терміново потрібно було зробити діагностичне обстеження з приводу жовчно-кам`яної хвороби. Вже через годину часу я отримав результати і опис лікаря, що дало можливість встановити мені точний діагноз і призначити відповідне лікування. Зараз я відчуваю себе набагато здоровішим. Дякую Вам дівчата... Здоров`я всім і оптимізму!
Лариса
Мой лечащий врач назначил мне КТ, но идти боялась. Приехала к родственникам в Бровары, случайно проговорилась, они посоветовали обратиться именно сюда. Не пожалела. Действительно хорошее клиника и чудесный персонал, цены порадовали.
Дмитрий
Обратился в клинику с острой болью в пояснице , администратор направил к неврапотологу, сразу сделали МРТ , выявили грыжу и прописали курс лечения , спасибо большое за внимание и оперативность . Квалифицированные специалисты и современное оборудование
Альбина
Обратилась в клинику «Профи-Мед 2000» чтобы сделать компьютерную томографию органов брюшной полости, забрюшинного пространства и органов малого таза. Оборудование высокого качества, персонал квалифицированный. Цены нормальные.
Александра
Узнала про клинику «Профи-Мед 2000» из интернета. Нужно было сделать компьютерную томографию головного мозга с контрастным усилением. Сделали все быстро, персонал доброжелательный, оборудование хорошее. Цены доступные.
Андрій
На футболі отримав струс мозку. Порадили звернутися до клініки «Профи-Мед 2000», та подарували сертифікат. В ній мені, зробили обстеження головного мозку та комп'ютерну томографію. На щастя, ніяких порушень не було виявлено. Персонал гарний, обладнання нове.
недоступно
вул. Шевченка, 14 (центральна районна лікарня, адміністративний корпус, 1 поверх)БровариУкраїна
50.51093630.76534+380963881899+380633587400+380957513163«Лікарні» — це онлайн-сервіс запису пацієнтів до приватних клінік та діагностичних центрів України
Броваривул. Шевченка, 14 (центральна районна лікарня, адміністративний корпус, 1 поверх)
Профі-Мед 2000 надає допомогу пацієнтам в діагностуванні різних захворювань за допомогою комп'ютерної томографії. У клініці працюють досвідчені фахівці, які виконують дослідження, і розшифровують отримані результати.
КТ шийного відділу хребта (плівка, опис) і 3D реконструкція 1 250
КТ грудного відділу хребта (плівка, опис) і 3D реконструкція 1 250
КТ поперекового відділу хребта (плівка, опис) і 3D реконструкція 1 300
КТ крижово-куприкового відділу хребта (плівка, опис) і 3D реконструкція 1 200
КТ шийного відділу хребта з контрастним посиленням (плівка, диск, опис, контраст) і 3D реконструкція 3 250
КТ грудного відділу хребта з контрастним посиленням (плівка, диск, опис, контраст) і 3D реконструкція 3 250
КТ поперекового відділу хребта з контрастним посиленням (плівка, диск, опис, контраст) і 3D реконструкція 3 250