Верхня блефаропластика в Вінниці

Можливо, вас цікавлять лікарі пластичні хірурги
Верхня блефаропластика 17500 грн

Сб Нед
Наталія
В клініці дуже чудовий і відгукливий персонал мені сподобалося.все покажуть пояснять.Віген хороший лікар і анастазіолог Олексійдуже ввічлива уважна людина .дівчатка медсестри разів 10 прибігли в полату помагали запитували чи все добре чи щось потрібно підбадьорювали
Ирина Р.
Все було комфортно. Лікар - хороший, розбиратися у своїй галузі. Намагається максимально багато розповісти. На своє питання, я отримала вичерпну відповідь. Всі нюанси було пояснено. Спеціаліст надзвичайний! Буду приходити ще!
Кононенко
Мій перший візит до лікаря даного напрямку, рада що це була саме Світлана Яківна! Поділюся ходом свого прийому. Тривав він близько 45 хвилин. Огляд був детальний та кваліфікований. Лікар задавала багато запитань. Прийомом залишилася задоволена.
Все супер. Чудесный персонал. Доктор, дай бог ему здоровья, действительно от от бога.
Центр-В
6,6
Вінниця вул. Пирогова, 3 А
Сучасний медичний заклад «Центр-В на Пірогова» понад 16 років займається діагностикой та лікуванням хвороб ЛОР-органів у дітей та дорослих.
  • Верхня блефаропластика 17 500
6,8
Вінниця, вул. Космонавтів, 53
6,2
Вінниця, вул. Київська, 5
Вінниця вул. Лебединського, 7
Приватний багатопрофільний медичний центр «Товмед» створений у 2007 році, оказує медичну допомогу у діагностиці та лікуванні широкого спектра захворювань.
Вінниця вул. Грушевського, 12
Центр пластичної хірургії «Еталон» спеціалізується в сфері хірургічних пластичних операцій, естетичної медицини та корекції тіла.
4,4
Вінниця вул. Соборна, 18
Медичний центр пластичної хірургії «А&R Plastic» почав працювати у 2013 році, спеціалізується на естетико-реконструктивних операціях, до складу входить операційний блок та амбулаторне лікування.