Хочу поділитися враженнями від класичного масажу спеціаліста п. Валерії. Насолоджувалася кожною хвилиною масажу. Дуже вдячна за професійний підхід і за таку віддачу. Дякую клініці та п. Валерії зокрема.
Зоряна Слюзар
Дякую Мирославі за допомогу. Результат лікування волосся хороший.
Бажаю надалі Вам успіхів і гарних результатів Вашої роботи!
Gula Mary
Усім доброго дня!
Хочу висловити свою подяку пані Мирославі, вона надзвичайно хороший лікар і людина. Вона зробила все, аби повернути мій стан шкіри голови та волосся до ладу. Насправді важко передати емоції, бо навіть не очікувала, що все може так бути. Те, що робить Мирослава з пацієнтами - клопітка справа, бо за 3-4 місяці лікування є класний результат. Окрім того, хочу подякувати Юлії, помічнику трихолога, яка також приклала зусилля до мого лікування, з використанням різноманітних процедур та технік для волосся і шкіри голови. Тому раджу потенційним пацієнтам не зволікати і не гаяти часу, не займатися самолікуванням, а відразу звертатися до професіоналів своєї а справи, а саме до Мирослави Новосільської та її команди.
З повагою,
Марія :)
Iryna Klub
Надзвичайно кваліфіковані працівники,все гарно,чисто...і окрема хвала Мирослава,дуже толкова,професіонал своєї справи!!!!
На жаль,
за напрямком "Ліпосакція стегон лазером" лікарень та діагностичних центрів в Ужгороді на сайті likarni.com не знайдено.
Ви можете обрати іншу відповідну лікарню в Вашому місті
48.25537524.374415+380963881899+380633587400+380957513163«Лікарні» — це онлайн-сервіс запису пацієнтів до приватних клінік та діагностичних центрів України