Сестринські маніпуляції та послуги у Львові ()

Можливо, вас цікавлять лікарі терапевти на Кульпарків
Введення антирезусного імуноглобуліну 2480 грн
Знайдена 1 клініка

Катерина
Видаляла атипову вісімку в лікаря Філіпського Антона Вікторовича, все сподобалось,лікар професіонал,рекомендую!
Наталя
Відвідала масаж у Андріани! Відмінно!!!
Коваль Ірина Миколаївна
Каширцева Оксана Миколаївна , наш сімейний лікарь,врятувала мого чоловіка від страшної хвороби,а родину від горя.Вона змогла вмовити чоловіка пройти не дуже приємні аналізи.Все виявили на ранній стадії.Щіро дякуємо, вдячні на життя.
Олеся
Хочу подякувати ЛОРу Горак Світлані. Чудова лікарка, уважна і приємна, зацікавлена в своїй роботі і справді прагне допомогти пацієнту.
Medicover
5,5
Львів вул. Антоновича, 102
р.Франківський
Отримати інформативну консультацію, комплексне обстеження і кваліфіковану допомогу досвідчених фахівців щодо діагностування, терапії та профілактики різноманітних захворювань можна в медичному комплексі «Медікавер».

Сестринські маніпуляції та послуги в лікарнях в інших районах Львова

4,9
Львів вул. Юрія Руфа, 35 / В
р.Личаківський
  • Забір матеріалу в спеціальних умовах 190
9,1
Львів вул. Караджича, 29 Б
р.Залізничний
Дельта Мед — це сучасний медичний центр, що розташувався в самому центрі Львова. Основна перевага клініки — це передове обладнання, що дозволяє проводити надточну діагностику в стислі терміни. За рахунок високої ефективності діагностичних заходів, фахівці призначають правильне лікування, яке допомагає досягти позитивного результату. Діагностика та лікування на території медичного центру проводиться з урахуванням європейських та ізраїльських стандартів.
  • Проведення інфузії, внутрішньовенно краплинно (1 процедура) 750
  • Проведення інфузій, внутрішньовенно (1 процедура) 150
  • Промивка порт-системи для в/в інфузій 600
  • Введення /усунення /Ін”єкція лікарських засобів в ЛОР-органи 350
  • Введення лікарських засобів у зовнішній слуховий хід на турунді 350
Львів вул. Озаркевича, 4
р.Галицький (Центр)
Унікальний і єдиний в Україні багатопрофільний Шпиталь надає послуги за напрямками гінекологія, дерматологія, кардіологія, терапія, отоларингологія, неврологія, травматологія, урологія, УЗД діагностика, ендоскопія.
  • Забір біологічного матеріалу (кров) 80
  • Забір біологічного матеріалу (кров) 290
  • Внутрішньовенна крапельниця (більше 1 год) 330
  • Внутрішньовенно струминно 100
  • Внутрішньом'язева/підшкірна ін'єкція 70
9,5
Львів вул. Пилипа Орлика, 4
р.Шевченківський
Медичний центр NOVO є одним з найновіших та найсучасніших діагностично-консультативних медичних установ у нашій державі. Центр медичних інновацій NOVO забезпечує найвищу якість діагностичних обстежень усім віковим категоріям пацієнтів завдяки інноваційним технологіям, компетентності наших фахівців.
  • Ін'єкція внутрішньом'язева/підшкірна 80
  • Ін'єкція внутрішньовенна 100