Встановлення керамічних брекетів у Львові (Франківський район) (відкриті по сб. клініки)

Знайдено 2 клініки

Сб
Таня
Дуже тішусь що є такі люди і професійні лікарі Дякую Вам
Люба
Ходила на чистку обличчя. Дуже сподобався результат. Косметолог Марта Чепіль допомогла мені підібрати доглядову косметику для моєї шкіри. Порекомендувала клініку свої подрузі в тепер ми разом маємо свого косметолога.
Iryna
Щиро вдячна лікарю Кононихіну за прекрасну, професійну, ідеальну роботу, Ідеальний результат І я просто щаслива і рада. Клініка.. Віднова Рекомендую!) все на вищому рівні Лікар, медперсонал тільки один позитив, добрі привітливі і палати также на вищому рівні і попоїсти Чесно скажу я думала так лиш в кіно буває) все добре для людей) Але ні) це реально, я Рекомендую клініку Віднова...
Олександра
Прекрасний лікар та дуже весела людина. Робота в руках горить, професіонал!
Львів вул. Івана-Теодозія Куровця 10
р.Франківський
Vidnova Clinic — мережа сучасних медичних клінік, що спеціалізується на таких напрямках: пластична хірургія, стоматологія, лазерна, ін'єкційна, апаратна косметологія. Місія Vidnova Clinic — ми творимо гармонію тіла, привабливої зовнішності та здорової усмішки. Ми пропонуємо комплексний підхід до здоров'я та краси. Vidnova Clinic — клініка, яку знають та рекомендують друзям, колегам, знайомим.
  • Керамічна брекет-система 1 800
Львів вул. Генерала Чупринки, 33
р.Франківський
Стоматологічна клініка «Галдентс» відкрита у 1993 році, пропонує безболісне сучасне лікування зубів. Персонал та лікарі закладу вільно володіють англійською та польською мовами.