Стефанович Вадим Володимирович
Дерматолог, подолог
Лікар вищої категорії
Лікар спеціалізується на діагностиці, лікуванні та профілактиці дерматологічних захворювань у дорослих та дітей. Приймає дітей з підвищеною пітливістю ніг, грибковими ураженнями шкіри стоп та нігтів, мозолями та натоптишами. Лікує також підошовні бородавки, врослі нігті та тріщини на шкірі п'ят.
або звертайтеся за телефоном:
Лікар працює в клініці:
Житомир
вул. Любарська, 4
Динара
02 березеня '20р.
У лікаря професійний підхід. Величезний досвід і освіта на найвищому рівні. Неймовірний підхід до дитини, розуміння суті проблеми, та дієві рекомендації. Все пройшло на найвищому рівні. Доктора буду всім радити, та приходити ще!
Аллочка
29 лютого '20р.
Відмінна робота, мені дуже сподобалося. Мені сподобався привітний підхід, до будь-якого клієнта і максимально простий виклад інформації. Призначення доступні для гаманця пересічної людини. Але разом з тим ефективності не втрачають.
Світлана
27 квітня '22р.
Вирізала у лікаря родимку під коліном. Дуже уважний і приємний. Зробив все швидко, безболісно, професійно.
Надія
08 січня '21р.
Класний лікар. Допоміг дитині позбавитися від болісних підошовних бородавок з коренями. Прекрасне відношення, і з почуттям гумору, дитина була в прекрасному настрої і все пройшло безболісно. Рекомендую.
- 2003 г. — Тернопільська державна медична академія ім. І. Я. Горбачевського, лікувальний факультет.
Курси підвищення кваліфікації
- 2018 г. — «Лазеротерапія в естетичній медицині», м. Київ.
- 2018 г. — «Основи медичної подології», м. Київ.
- 2019 г. — «Базовий курс дерматоскопії», м. Київ.
- 2020 г. — «Школа дерматоонкології», м. Київ.
- 2020 г. — Стажування, м. Львів, «Дитяча дерматовенерологія».
Схожі спеціалісти:
Трихолог, дерматовенеролог, дитячий дерматовенеролог, косметолог