Севаст`янова Євгенія Вячеславівна

Викликати додому

або звертайтеся за телефоном:

Лікар працює в клініці:

Немає відгуків
Оцініть лікаря за десятибальною шкалою
(відмітка "10" — найвища оцінка)

• 2004 р. – закінчила Курський державний медичний університет, спеціальність «Лікувальна справа».

Курси підвищення кваліфікації

• 2010 р. – отримала сертифікат Національної медичної академії ім. Шупика П.Л. МОЗ України , спеціалізація : Загальна практика-сімейна медицина, лікар-спеціаліст сімейної медицини.
  • 2019 р.- отримала сертифікат лікаря сімейної медицини першої категорії зі спеціалізації : Загальна практика-сімейна медицина від Управління охорони здоров`я Черкаської обласної державної адміністрації.
  • 2023р.- курси підвищення кваліфікації від Академія НСЗУ : Ведення поширених психічних розладів на первинному рівні медичної допомоги із використанням керівництва mhGAP.
  • 2025 р.- курси підвищення кваліфікації від Харківський національний медичний університет : ТУ Раціональна антибактеріальна та антивірусна терапія інфекційних хвороб на догоспітальних етапах.
  • 2025 р. - курси підвищення кваліфікації від Академія НСЗУ: спочатку людина. Онлайн-курс про безбар`єрність у закладах охорони здоров`я.
  • 2025 р. - курси підвищення кваліфікації від Академія НСЗУ: особливості ведення пацієнтів , які пережили полон та/або постраждали від тортур, сексуального насильства пов`язаного з конфліктом.
  • 2025 р. - курси підвищення кваліфікації від Центр громадського здоров`я: Самотестування на ВІЛ.
  • 2026 р.- курси підвищення кваліфікації від Академія НСЗУ: Підготовка до скрінінгу здоров`я 40+.
  • 2026 р. - курси підвищення кваліфікації від Центр громадського здоров`я: Впровадження відеоконтрольованого лікування хворих на туберкульоз.
  • 2026 р. - курси підвищення кваліфікації від Центр громадського здоров`я: Ведення пацієнтів з туберкульозом на амбулаторному етапі лікування для лікарів первинної медико-санітарної допомоги.
  • 2026 р.- - курси підвищення кваліфікації від Академія НСЗУ: внесення інформації в ЕСОЗ.

Лікар сімейної медицини надає послуги

• Виклик лікаря-терапевта додому
  • Онлайн консультація терапевта
  • ОНЛАЙН повторний прийом за програмою "Національний скринінг здоров'я 40+
  • ОФЛАЙН повторний прийом за програмою "Національний скринінг здоров'я 40+
  • Тропоніновий тест
  • Лікар працює по програмі Скрінінг 40+, веде платний терапевтичний прийом, приймає декларованих пацієнтів інших СМ лікарів Он Клінік Черкаси.

Лікар сімейної медицини займається лікуванням захворювань

• Застуди та інфекції (ГРВІ): грип, ангіна, бронхіт, пневмонія, ларингіт, закладеність носа та кашель.
  • Серцево-судинні хвороби: підвищений або знижений тиск (гіпертонія), ішемічна хвороба серця (ІХС), аритмія.
  • Хвороби шлунка та кишківника (ШКТ): гастрит, виразка, панкреатит, холецистит, закреп, діарея.
  • Проблеми дихання: бронхіальна астма, хронічне обструктивне захворювання легень (ХОЗЛ).
  • Хвороби нирок та сечовивідних шляхів: цистит, пієлонефрит.
  • Порушення обміну речовин та ендокринної системи: цукровий діабет, проблеми з щитоподібною залозою, надмірна вага.
  • Неврологічні порушення: часті головні болі, запаморочення, невралгії, загальна слабкість або швидка втомлюваність.