Сас Андрій Михайлович

Лікар ультразвукової діагностики
Лікар проводить широкий спектр ультразвукових досліджень, які дозволяють швидко та безпечно оцінити стан внутрішніх органів і систем. Виконує діагностику органів черевної порожнини, молочних залоз, щитовидної залози, органів малого таза у жінок і чоловіків, а також сечовидільної системи. Спеціалізується на обстеженні м’яких тканин, периферичних лімфовузлів, статевого члена та мошонки, плевральних синусів, легень, слинних залоз та серця.

або звертайтеся за телефоном:

Лікар працює в клініці:

Немає відгуків
Оцініть лікаря за десятибальною шкалою
(відмітка "10" — найвища оцінка)

• 2010 - закінчив Кременецьке медучилище ім. Арсена Ричінского, Тернопільська обл.
  • 2016 - закінчив Тернопільський національний медичний університет ім. І. Я. Горбачевського, спеціальність «Лікарська справа».
  • 2018 - закінчив інтернатуру на базі інфекційного відділення Кропивницького обласної лікарні та Дніпровської медакадемії.
  • 2019 - отримав спеціалізацію «Ультразвукова діагностика», Харківська медична академія післядипломної освіти.

Курси підвищення кваліфікації

• 2020 - фахова очно-дистанційна школа «УЗД у діагностиці поширених інфекційних хвороб», м. Київ.
  • 2021 - учасник тренінгу з опанування навичок «УЗД легень у наданні допомоги хворим на COVID-19, відповідно до міжнародних стандартів», ГО «Навчальний центр ЕЛІНГ», м. Львів.
  • 2021 - фахова очно-дистанційна школа «УЗД легень», м. Київ.

Лікар УЗД надає послуги

• УЗД черевної порожнини
  • УЗД молочних залоз
  • УЗД щитовидки
  • УЗД органів малого тазу у жінок
  • УЗД органів малого тазу у чоловіків
  • УЗД органів сечовидільної си-ми
  • УЗД м'яких тканин та периферичних лімфовузлів
  • УЗД статевого члена та мошонки
  • УЗД плевральних синусів
  • УЗД легень