Сафонова Катерина Вікторівна

Консультація 950/800 грн.

або звертайтеся за телефоном:

Лікар працює в клініці:

19 серпня '19р.
Лечимся у Екатерины Викторовны всей семьей не один год.Очень довольны что нашли такого человечного и высококвалифицированного доктора!!!
Елизавета
01 січня '17р.
Папа консультировался у Сафоновой, когда подбирал себе слуховой аппарат. У него уже давно проблемы со слухом. А специалиста мы нашли просто отличного, давно не стречала таких хороших врачей.
Оцініть лікаря за десятибальною шкалою
(відмітка "10" — найвища оцінка)

• 1997 р. - Запорізький державний медичний університет. Лікувальна справа.
  • 1999 р. - спеціалізація Отоларингологія. ЗДМУ.
  • 2011 р. - спеціалізація Дитяча отоларингологія. Запорізька медичная академія послядипломної освіти.
  • 2015 р. - спеціалізація Організація і управління охороною здоров'я. ЗМАПО.
  • 2000-2021 рр. - тематичні та передастестаційні курси підвищення кваліфікації. ЗМАПО.

Курси підвищення кваліфікації

• Участь у щорічних конференціях Українського науково-медичного товариства лікарів-отоларингологів.
  • "Евролор".
  • Школа доказової медицини.

Участь в асоціаціях

• Член Українского наукового товариства лікарів отоларингологів.

Лікар-отоларинголог, дитячий отоларинголог надає послуги

• Консультація, огляд, лікування дорослих та дітей
  • Відеоендоскопічне обстеження ЛОР органів
  • Проведення всіх лікувальних та діагностичних ЛОР маніпуляцій (промивання придаткових пазух носа, лакун піднебінних мигдаликів, вливання лікарских речовин в гортань, видалення сірчаних пробок, видалення сторонніх тіл, парацентез, розтин абсцесів, пункція гайморової пазухи та інших)