Сторінка 5. Акции — Акції та скидки в отоларінгології Киева
до 31-03-2025
В Кардіо Check-UP MINIMAL входить:Консультація кардіолога Електрокардіограма спокою (з розшифровкою)
…
1000 грн
900 грнЗаписатися на акцію
до 31-03-2025
В Гастро check-up входить:Консультація гастроентерологаУЗД органів черевної порожниниЛабораторна діагностика:Загальний аналіз кровіПечінкові пробиКопрограмма
…
2420 грн
2260 грнЗаписатися на акцію
завершена
Прийнято всі важливі справи завершувати до кінця року, щоб Новий рік зустрічати у гарному настрої, без клопоту та сум'яття.
EUROLAB та Св. Миколай пропонують скористатися слушною нагодою та…
1600 грн
1440 грнзавершена
EUROLAB та Св. Миколай пропонують скористатися слушною нагодою та…
1100 грн
990 грнзавершена
Ви маєте можливість скористатися нашою акцією "Ендокринне здоров'я родини 4".
Це можливість пройти обстеження родиною у висококваліфікованого лікаря-ендокринолога зі знижкою.
Знижка 15 %…
3870 грн
3290 грнзавершена
Ви маєте можливість скористатися нашою акцією "Ендокринне здоров'я родини 3".
Знижка 15 %…
2370 грн
2015 грнзавершена
Ви маєте можливість скористатися нашою акцією "Ендокринне здоров'я родини 1".
Знижка 10 %…
1580 грн
1422 грнзавершена
Ви маєте можливість скористатися нашою акцією "Контроль роботи щитоподібної залози".
Це можливість пройти обстеження у висококваліфікованого лікаря-ендокринолога зі знижкою.
Знижка 14 %…
1620 грн
1400 грнзавершена
Ви маєте можливість скористатися нашою акцією "Базовий терапевтичний комплекс".
Це можливість пройти обстеження у висококваліфікованого лікаря-терапевта зі знижкою.
Знижка 15 % надається на…
1710 грн
1450 грнзавершена
Ви маєте можливість скористатися нашою акцією "Ендокринне здоров'я родини 2".
Знижка 10 %…
2580 грн