Діагностика та лікування розтягувань в Запоріжжі (Дніпровський район)

Можливо, вас цікавлять лікарі ортопеди у Дніпровському районі
Знайдено 3 клініки

Сб Нед
Окси
Добрий день. Нещодавно закінчила курс лікування хронічних болей від остеохондрозу спини. раніше лікувалася в багатьох приватних лікарнях. але тільку тут мені дійсно допомогли.в клініці сучасна медична техніка та працюють із задоволенням професіонали. лікар Максим Іванович, реабілітолог Анастасія, адміністратори ВЕЛИКА ВАМ ПОДЯКА.
Алла Шестопалова
От всей души хочу искренне поблагодарить врача Смишко Валерия Викторовича. Пришла с болями в позвоночнике, на уровне лопаток просто "пекучая" боль. Шея с трудом поворачивалась. Левая и правая сторона тела в дисбалансе. Давление очень уж пониженное -сил просто нет За несколько сеансов - тело привели в порядок. Шея поврачивается, плечи расправлены.Нет болей в спине. И главное , я дышу полной грудью, Появилась энергия и силы . Я высыпаюсь по ночам. Валерий Викторовия дал рекомендации и упражнения. для поддержания формы. Профессионально и четко обьяснил мои проблемы и задачи. Благодарю за ваш труд Хорошо , что есть возможность к вам придти и получить реальную помощь
Игорь
Здесь действительно помогают!
Мария
Была на приеме у вертебролога, обратилась с болью в спине. Назначили физиотерапию и медикаменты. Понравилось что есть скидка для впо. Рекомендую
8,8
Запоріжжя вул. Сержанта Медведєва, 12
р.Днепровский
Греф, Центр здоров'я і реабілітації, почав роботу в 2010 році, спеціалізується на відновленні і зміцненні здоров'я пацієнтів за допомогою методів альтернативної медицини, без ліків і хірургічних операцій.
8,6
Запоріжжя просп. Металургів, 21
р.Днепровский
Клініка експертного рівня, що спеціалізується на діагностиці та лікуванні: - захворювань хребта, суглобів, нервів; - больових синдромів в неврології, ортопедії, нейрохірургії; - головокружіння та головного болю. Досвідчені лікарі надають широкий спектр послуг.
4,2
Запоріжжя вул. Фанатская, 19
р.Днепровский
Клініка Святого Миколая на Металургів – це нове поліклінічне відділення, яке відкрилося 27 вересня 2021 року. На території центру працюють кваліфіковані фахівці, які регулярно проходять курси, є учасниками наукових конференцій та симпозіумів. Такий підхід спрямовано надання професійної допомоги з використанням інноваційних методик впливу. Поліклінічне відділення працює із встановленими світовими стандартами.