Сторінка 15. Приватні клініки в Одесі

4,0

Спасибо Вам за помощь!
Спасибо Вам за помощь!
Доброе утро! Хочу выразить свою благодарность ещё раз :) Прошло уже несколько месяцев после нашей последней беседы. Не буду скрывать, иногда мне было страшно и тяжело. Иногда я даже подумывала о том, что нужно возобновить консультации, потому что, как мне казалось, результаты, которые мы уже получили, не закрепились. Но потом я брала себя в руки, прекращала внутреннюю панику и избавлялась от необоснованных переживаний. Все это благодаря старому доброму методу записывания. Позже начала на практике ставить свои желания и потребности выше, чем желания и ожидания других людей. Благодаря этому я решила проблему, с которой пришла, и сейчас я работаю в той же компании, но на другой должности. Это не та позиция, которую я пыталась получить последние 2 года, но та, которая мне действительно приносит радость и чувство удовлетворения. Просто поняла я это позже. Кстати, дела в компании все так же не очень хорошо идут, но это больше не вызывает у меня былую панику. При любом исходе, я уже сейчас каждый день делаю то, что мне очень нравится. Спасибо большое, что помогли разобраться в моей эмоциональной каше
Анна, художник, 24 года
Я проходила курс психотерапии у Антонины в течение двух месяцев. Сразу скажу что это не много для такой серьезной работы. И чувствовала я себя очень нехорошо, было много вопросов, которые мне было необходимо решить с психологом. С самой первой консультации, я почувствовала себя комфортно. Мне казалось что я разговариваю с хорошим другом. Антонина невероятно быстро нашла ко мне подход и я смогла поговорить с ней обо всём. Я могу описать принцип работы Антонины как дружеский, тактичный и заботливый. Сейчас мне стало намного лучше. У меня получилось вернуться в творчество и позитивно настроится. Я очень благодарна Антонине за помощь!
4,5
Одеса вул. Говорова, 10 Д
р.Приморский
Психолог Антоніна Карагіаур надає широкий спектр психологічних послуг для різних вікових груп. У своїй роботі застосовує індивідуальний підхід до кожного клієнта і орієнтується строго на запити пацієнтів.
в клініці 2 лікарі
Одеса вул. Південна, 27
р.Приморский
"Медіком" — це спеціалізований центр здоров'я та краси, який почав функціонувати в 2011 році. Пріоритетна робота клініки - за допомогою косметологічних і лазерних процедур позбутися будь-яких недоліків.
Одеса вул. Князівська, 23
р.Приморский
Медичний центр "Голубка" — це спеціалізована клініка приватного характеру, в основі лікувальної тактики якої лежить біорезонансна медицина, що виключає використання медичних препаратів та різних добавок. Лікування ведеться за унікальними методиками.
Одеса вул. Слов'янська, 1/19Б
р.Киевский
Медичний центр "Верамед-Імуніт" - заклад, що надає допомогу пацієнтам з різними залежностями і захворюваннями нервової системи. Більшою мірою центр спеціалізується на лікуванні алкогольної залежності, наркоманії та тютюнопаління.
Одеса вул. Жуковського, 10
р.Приморский
Дитячий німецький медичний центр Кінд (KIND) надає широкий спектр послуг за наступними напрямками: ультразвукова та функціональна діагностика, генетика, імунологія, логопедія, педіатрія і неонатологія. В установі також можна записатися на прийом до ендокринолога, хірурга, психіатра, гастроентеролога, кардіолога, офтальмолога і отоларинголога.
Одеса вул. Посмітного, 10
р.Приморский
"Букрат" наркологічна клініка, в якій проводиться боротьба з різними залежностями людини.
в клініці 1 лікар
Одеса Полуничний провулок, 24 (р-н 7 станції Фонтану)
р.Приморский
Олексій Лемещук проводить спеціалізоване психотерапевтичне лікування низької самооцінки, панічних атак, тривожності і нервозності, фобій, депресії, вигоряння та інших проблем психологічної сфери. Лікування проводиться без медикаментів. Спеціаліст грунтується в роботі на сучасних психотерапевтичних підходах, що дозволяють не тільки впоратися з симптомами, а й вирішити центральні проблеми, що призводять до них. Психотерапевт постійно підвищує кваліфікацію у провідних колег Європи і США.
  • Індивідуальна психологічна консультація 4 200
  • Психотерапевтична сесія 4 200
  • Психотерапевтична сесія по відеозв'язку (онлайн) 4 200
Працює з
Пн: 12:00-21:00 Вт: 12:00-21:00 Ср: 12:00-21:00 Чт: 12:00-21:00 Нд: 12:00-19:00
в клініці 2 лікарі
Одеса вул. Пушкінська, 52
р.Приморский
Спеціалізована "Клініка сучасної стоматології доктора Бедрицький" проводить комплексне діагностування та лікування зубних патологій. Пріоритетність клініки — лояльна цінова політика.
Одеса Фонтанська дорога, 165
р.Киевский
Клініка "Гастроцентр" є частиною санаторного комплексу "Санаторій імені Горького". В установі проводиться діагностування і лікування захворювань травної системи.
4,0
Одеса вул. Базарна, 4