Хочу выразить благодарность хирургу, зав.отделением клиники Св. Екатерины Бородаеву Игорю Евгеньевичу. Это человек, о котором смело можно сказать " врач от Бога " Я столкнулась с ним, ещё молодым начинающим хирургом больницы водников 27лет назад. И вот все это время он спасает всю мою семью и моих знакомых. Причем именно спасает. Лечат обычно другие врачи, а потом ему приходится вытаскивать с того света и у него это получается. Даже недавно услышала разговор его сослуживцев о нем и фразу, "да, он реально крутой " Наверно и у него есть свое небольшое кладбище, как и у всех врачей, но с уверенностью могу сказать, если он что то не сможет сделать то это уже не смогут сделать и 10 других врачей вместе взятых. Спасибо большое, что у нас ещё есть такие врачи как Бородаев Игорь Евгеньевич. И очень бы хотелось, чтобы администрация лечебных учреждений ценила таких сотрудников.
Гєнєралова Валентина Миколаївна
Задоволені
Лина
Я дуже вдячна лікарям що врятували мого чоловіка,3,,поверх, щиро дякую вам усім міцного вам здоров'я
Таких потрясающих и внимательных врачей не встречала нигде больше .
100₴ - 24080₴
вул. Олексія Вадатурського (Маршала Малиновського), 61 ГОдесаУкраїна
46.44408230.709851+380963881899+380633587400+380957513163«Лікарні» — це онлайн-сервіс запису пацієнтів до приватних клінік та діагностичних центрів України
Багатопрофільна Лікарня Святої Катерини — сучасна медустанова, що відповідає високим стандартам світової медицини. Тут пацієнтам забезпечений повний цикл допомоги: цілодобовий консультативний прийом фахівців, хірургічний стаціонар широкого профілю. У лікарні проводяться як традиційні, так і малоінвазивні хірургічні втручання. Оперативне лікування ведеться за багатьма напрямами: загальна хірургія, експертна абдомінальна, судинна, кардіологічна, офтальмологічна, урологічна, проктологічна, гінекологічна, пластична, ендоваскулярна, нейрохірургія, ЛОР-хірургія та травматологічно-ортопедичні операції.
Внутрішньовенне краплинне введення лікарських речовин (без вартості лікарських засобів), одній людині в межах 60 хвилин (на виїзді) 950
Ін`єкція лікарських речовин внутрішньовенна струминна (без вартості лікарських засобів), одній людині в межах 60 хвилин (на виїзді) 620
Ін’єкція лікарських речовин внутрішньом’язово, підшкірна, внутрішньошкірна (без вартості лікарських засобів), одній людині в межах 60 хвилин (на виїзді) 540
Проведення ін`єкції на виїзді кожна наступна година 200
Проведення ін`єкціі на виїзді кожна наступна людина в рамках одного виїзда 200
Працює з
00:00-24:00
Сб: 00:00-24:00Нд: 00:00-24:00
Виклик медичної сестри додому в лікарнях в інших районах Одеси
150₴ - 1350₴
вул. Новосельського, 64ОдесаУкраїна
46.48391898251390630.72278135487625+380963881899+380633587400+380957513163«Лікарні» — це онлайн-сервіс запису пацієнтів до приватних клінік та діагностичних центрів України
Сучасний медичний центр для дітей та дорослих «ЦЕНТР.МЕД» на Новосельского, 64 пропонує медичні послуги за понад 15 найбільш важливими напрямами. В Центрі працюють лікарі з багаторічним практичним досвідом та сучасними підходами в лікуванні.
«ЦЕНТР.МЕД» працює з дітьми та дорослими, за програмою НСЗУ за напрямами «Педіатрія» та «Сімейний лікар». Має сучасну діагностичну базу для проведення діагностичних досліджень( в тому числі УЗД серця), ефективний реабілітаційних напрям, виїзну службу.
Працює очно, з викликом додому та онлайн в форматі відеодзвінка.
Виїзд медичної сестри 450
Клізма на дому 400
Працює з
09:00-18:00
50₴ - 2000₴
ул. Генуезька, 1/2ОдесаУкраїна
46.438251530.7580777+380963881899+380633587400+380957513163«Лікарні» — це онлайн-сервіс запису пацієнтів до приватних клінік та діагностичних центрів України
LIKARIUM – це лікарі з багаторічним практичним досвідом в сфері відновлення фізичного здоров’я і душевного спокою. Лікування неврологічних станів всіх видів і складнощів. Профілактика і лікування захворювань ендокринної системи. Лікування захворювань серцево-судинної системи. Діагностика та лікування жіночих захворювань, лор-органів у дітей (від 14 років) і дорослих, фобій, страхів, панічних атак, тривожніх розладів та інше. Всі види сучасних ультразвукових досліджень і методів функціональної діагностики. Всі види фізіотерапевтичного лікування, індивідуальні програми реабілітації. Усі види класичного ручного та лікувального масажу.
Забір діагностичного материалу м/c або лікарем (за одиницю) на дому 300