Гормональні дослідження в Одесі

Пакет "Стан кісткової тканини" (кальцій, паратгормон, остеокальцин, фосфор) (С) 826 грн
Трийодтиронин вільний (T3 вільний) 270 грн
Лютеїнезуючий гормон (ЛГ) 230 грн
Знайдено 19 клінік

Сб Нед Цілодобово
Алиса
Хочу выразить благодарность хирургу, зав.отделением клиники Св. Екатерины Бородаеву Игорю Евгеньевичу. Это человек, о котором смело можно сказать " врач от Бога " Я столкнулась с ним, ещё молодым начинающим хирургом больницы водников 27лет назад. И вот все это время он спасает всю мою семью и моих знакомых. Причем именно спасает. Лечат обычно другие врачи, а потом ему приходится вытаскивать с того света и у него это получается. Даже недавно услышала разговор его сослуживцев о нем и фразу, "да, он реально крутой " Наверно и у него есть свое небольшое кладбище, как и у всех врачей, но с уверенностью могу сказать, если он что то не сможет сделать то это уже не смогут сделать и 10 других врачей вместе взятых. Спасибо большое, что у нас ещё есть такие врачи как Бородаев Игорь Евгеньевич. И очень бы хотелось, чтобы администрация лечебных учреждений ценила таких сотрудников.
Кісельова Людмила Пилипівна
Демиденко Тетяна Петрівна сімейний лікар. Гарний лікар, уважна до пацієнта. Рекомендую.
Гєнєралова Валентина Миколаївна
Задоволені
Лина
Я дуже вдячна лікарям що врятували мого чоловіка,3,,поверх, щиро дякую вам усім міцного вам здоров'я
8,8
Акції
Одеса вул. Олексія Вадатурського (Маршала Малиновського), 61 Г
р.Хаджибейский
Багатопрофільна Лікарня Святої Катерини — сучасна медустанова, що відповідає високим стандартам світової медицини. Тут пацієнтам забезпечений повний цикл допомоги: цілодобовий консультативний прийом фахівців, хірургічний стаціонар широкого профілю. У лікарні проводяться як традиційні, так і малоінвазивні хірургічні втручання. Оперативне лікування ведеться за багатьма напрямами: загальна хірургія, експертна абдомінальна, судинна, кардіологічна, офтальмологічна, урологічна, проктологічна, гінекологічна, пластична, ендоваскулярна, нейрохірургія, ЛОР-хірургія та травматологічно-ортопедичні операції.
  • Паратгормон 340
  • Пакет №437 (Обстеж вузол щитоподібної залози!) (Тиреотропний гормон (ТТГ);Пероксидаза щитоподібної залози, антитіла (ATПO);Тироксин вільний (T4 вільний);Паратгормон (ПТГ);Кальцитонін) 1 450
  • Пакет №442 (Обстеж щитоподібну залозу!) (Тиреотропний гормон (ТТГ);Пероксидаза щитоподібної залози, антитіла (ATПO);Тироксин вільний (T4 вільний);Трийодтиронин вільний (T3 вільний);Рецептори ТТГ, антитіла IgG (АТрТТГ)) 1 430
  • Пакет №473 (Скринінг мінімальний) (Тиреотропний гормон (ТТГ); Холестерин; Ліпопротеїди високої щільності (ЛПВЩ, HDL); Ліпопротеїди низької щільнсті (ЛПВЩ, HDL); Тригліцериди; Глікований гемоглобін (HbA1c); Ліпопротиїди дуже низької щільнсті (VLDL); Коефіц 1 020
  • Мозковий натрійуретичний гормон (NT-proBNP) 1 630
Медея
8,8
Акції
Одеса вул. Абрикосова, 107
р.Киевский
Медичний центр "Медея" — це багатопрофільна клініка амбулаторно-поліклінічного типу. Є частиною мережі однойменних лікувальних установ.
  • Пакет "Стан кісткової тканини" (кальцій, паратгормон, остеокальцин, фосфор) (С) 826
  • ТТГ - тиреотропний гормон 193
  • T3 - Трийодтиронин загальний 193
  • CT3 - Трийодтиронин вільний 193
  • ПТГ - Паратгормон 229
8,4
Одеса пр-т Шевченка, 12/1
р.Приморский
Багатопрофільна поліклініка No1 пропонує пацієнтам будь-якого віку всебічне амбулаторно-діагностичне обстеження, консультації профільних фахівців, призначення схеми лікування. Тут ведуть прийом доктора різних напрямків: сімейні лікарі, терапевти, педіатри, хірурги, неврологи, ендокринологи та інші профільні фахівці. Використовується комплексний підхід до діагностики захворювань.
  • Трийодтиронин вільний (T3 вільний) 270
  • Трийодтиронин загальний (T3 загальний) 270
  • Пакет №181 (Ендокринне здоров'я) (Тиреотропний гормон (ТТГ);Паратгормон (ПТГ);Глікований гемоглобін (HbA1c)) 760
  • Пакет №274 (Моніторинг раку щитоподібної залози) (Тиреотропний гормон (ТТГ);Тиреоглобулін, антитіла (АТТГ);Тиреоглобулін (ТГ);Тироксин вільний (T4 вільний)) 1 020
  • Тиреотропний гормон (ТТГ) 260
Працює з
Пн: 08:00-16:00 Вт: 08:00-16:00 Ср: 08:00-19:00 Чт: 08:00-16:00 Пт: 08:00-16:00 Сб: 08:00-15:00
7,0
Одеса вул. Юхима Гелера, 23.
р.Киевский
Rclinic – багатопрофільна клініка, яка надає широкий спектр медичних послуг, як амбулаторно так і на денному стаціонарі. Всі співробітники компанії – кваліфіковані спеціалісти.
  • Лютеїнезуючий гормон (ЛГ) 230
  • Фолікулостимулюючий гормон (ФСГ) 230
  • Антимюллерів гормон (АМГ) 560
  • Жіноче гормональне здоров'я скринінг: ФСГ, ЛГ, пролактин, естрадіол, прогестерон, кортизол, тестостерон загальний. 1 500
  • Жіноче гормональне здоров'я повне обстеження: ФСГ, ЛГ, пролактин, естрадіол, прогестерон, кортизол, тестостерон загальний, ХГЛ, 17 ОН прогестерон, ТТГ, ДГЕА-С. 2 350
Одеса ул. Новосельского, 94
р.Приморский
Артмедіуз — це інноваційний лабораторний центр, що надає розширений комплекс послуг. Клініко-діагностичний центр пропонує комфортні умови для пацієнтів, гнучкий графік роботи та доступні ціни. В лабораторії використовуються реактиви та аналізатори оновленого зразка, що є гарантом отримання достовірного результату. Відповіді аналізів надаються в стислі терміни, за запитом пацієнта, можливе отримання відповіді протягом 1-3-х годин.
Одеса вул. Академіка Корольова,21
МедЛаб, мережа лабораторій