Конізація шийки матки в Києві (метро Житомирська)

Можливо, вас цікавлять лікарі гінекологи біля зуп. метро Житомирська
Радіохвильова конізація шийки матки (без анестезії, без гістологічного дослідження) 4000 грн
Конізація шийки матки радіохвильовим ножем 5100 грн
Знайдено 3 клініки

Сб Нед
Наталья Анатольевна
Звертались з приводу хірургічного втручання для дитини 7 років - аденєктомія. Залишились лише позитивні враження про організацію надання медичної допомоги та чуйність та уважність всього медичного персоналу. Можу рекомендувати цю клініку. Хоча дуже хвилювались . Все пройшло чітко та професійно. Особлива подяка хірургу Молочек Ю.А. Та Ярофеевій Я.В. Наркоз пройшов без ускладнень. Також хочу подякувати адміністратору Тетяні за чуйність до паціентів.Клінііці процвітання та масштабування .
Бакуновський Андрій Олександрович
Це не просто лікар, це Шерлок Холмс від медицини. Дякую!
Светлана
Добрый день) Хочу оставить отзыв, Шла в клинику очень волновалась, но когда увидела приветливого и улыбающегося доктора, зразу успокоилась! Очень внимательный доктор, провел обследование, все распросил, выслушал, к такому доктору хочется вернуться
Як нам повезло знайти такого лікаря ! Так довго та уважно дитину ще ніколи не консультували.  Лікар випромінує любовь до дітей та своєї справи. Змогла допомогти донькі з діагнозом та одужати .
8,3
Київ пр-т Берестейський (Перемоги), 119/121, 4 корпус 9 поверх
м.Житомирская 3 2 м.Святошин 24 7 м.Академгородок 23 6
Клініка Prohealth займається наданням хірургічнго, високо кваліфікованого лікування пацієнтам по ЛОР направленню, судинній-хірургії, флебології, щелепно-лицевої хірургії та травматології. Викорустовуємо для цьог сучасне обладнання та спеціалістів ТОП рівня. В клініці є стаціонар з затишними, одномісними палатами. Розташовані біля метро Житомирської.
  • Конізація шийки матки радіохвильовим ножем 5 100
8,3
Київ вул. Івана Крамського, 9
м.Житомирская 12 5 м.Святошин 21 10
Oxford Medical — це сучасний медичний центр з великим відділенням репродуктивної медицини, а також поліклінікою для дорослих та денним стаціонаром. Тут встановлено нове діагностичне та лікувальне обладнання експертного класу.
  • Радіохвильова конізація шийки матки (без анестезії, без гістологічного дослідження) 4 000
3,7
Київ пер. Бархатний, 2
м.Житомирская 13
Медична допомога — це спеціалізований медичний центр, що надає многопрофільні послуги. Лікувальна установа надає комплексну допомогу за основними напрямками. У штаті працюють лікарі, які регулярно проходять курси підвищення кваліфікації та використовують на практиці оновлені техніки, що є гарантом отримання якісного результату. Техніко-медичне забезпеченням преміум класу направлено на надання кваліфікованої допомоги.