Сторінка 8. Виклик лікаря додому в Києві

4,0
Знайдено 103 клініки

Сб Нед Цілодобово
Николай
Начал свое лечение у Тараса Ивановича с вызова на дом, сейчас все хорошо
Роман
Со своей сложной формой гипертонии я попал к врачу Чабан Т.И. После нескольких попыток безрезультатного лечения, Тарас Иванович сделал просто "чудо". Его лечение дало результат, мое состояние улучшилось. Так что с уверенностью рекомендую этого специалиста.
Елена Ивановна
Проблемы с давлением вынудили меня обратиться к врачу. По совету сестры я записалась на прием к Тарасу Ивановичу. Оказалось, что это очень внимательный и опытный врач. Через некоторое время мое давление пришло в норму. Я благодарна доктору за помощь.
Иван
Я благодарен Тарасу Ивановичу за оказанную помощь. Обращался к нему с сердечной недостаточностью. Его методы лечения действительно эффективные. Сейчас я чувствую себя на много лучше. Теперь наблюдаюсь только у него.
4,4
Київ вул. Харківське шоссе, 121 (корпус мед. університету, каб 402)
м.Вырлица 26 12 м.Харьковская 31 10 м.Бориспольская 27 8
Консультація, фізикальне обстеження, проведення функціональних проб необхідних для підбору терапії при лікуванні складних форм гіпертонії (нормалізація артеріального тиску до нормальних показників), серцевої недостатності, аритмії та інших серцево-судинних і терапевтичних хвороб Лікування складних форм гіпертонії, серцевої недостатності, аритмії та інших серцево-судинних і терапевтичних хвороб
  • Виклик додому 3 000
4,3
Спеціалізований медичний заклад "Приватний кабінет психолога Климова К.В." практикує позбавлення від різних порушень психічного здоров'я людини. Лікар застосовує закордонні та власні методики лікування пацієнтів.
4,3
Київ пр-т Голосіївський, 48
м.Демеевская 5 1 м.Голосеевская 10 2
Спеціалізована установа "Приватний кабінет психолога Климова КВ." Займається рятуванням від різного роду психічних розладів. Головний лікар володіє зарубіжними методиками і впроваджує власні.
Київ вул. А. Ахматової 5
м.Харьковская 22 5 м.Вырлица 35 6 м.Позняки 25 7
Клініка зачинена. Медичний центр "Пульс" на Позняках входить до мережі медичних центрів Києва. Надає послуги сімейної медицини, вакцинації, ЕКГ, отоларингології та ін. Прийом ведеться не тільки амбулаторно, є варіант виклику лікаря додому.
Київ пер. Бархатний, 2
м.Житомирская 13
Медична допомога — це спеціалізований медичний центр, що надає многопрофільні послуги. Лікувальна установа надає комплексну допомогу за основними напрямками. У штаті працюють лікарі, які регулярно проходять курси підвищення кваліфікації та використовують на практиці оновлені техніки, що є гарантом отримання якісного результату. Техніко-медичне забезпеченням преміум класу направлено на надання кваліфікованої допомоги.
Київ м. Ірпінь, вул. Університетська, 1 Г, ж/к Грін Сайд
Київ вул. Північно-Сирецька 49 А