Дитячий масаж в Києві (Святошинський район)

Можливо, вас цікавлять лікарі масажисти у Святошинському районі
Загальний масаж лікувальний та гімнастика для дітей до 1 року (30 хв 700 грн
Фильтр: (Знайдено 5 клінік)

Сб Нед
Сортировка
Валентин
Багаторазово звертались до лікаря Гринішиної Галини, завжди позитивний результат, і з дітьми і з дорослими!
Кирилл Д.
Насправді прийом у лікаря мене приємно здивував. Максимально професійна людина. Який доступною мовою пояснює, що дуже важливо, для людини не зв'язаною з медициною. В майбутньому буду звертатися лише до неї! Однозначно можу рекомендувати!
Лейла
Все на високому рівні, лікар шанобливо, уважно поставився до нас. Перевірив всі аналізи за останні пів року. Видно, що лікар зацікавлений в тому, щоб вирішити проблему. З дитиною спілкувався вільно, одразу знайшла підхід. Звертайтесь!
Розалия
Рекомендую лікар. Дуже уважна, детально пояснює, все по справі і без прикрашання. Також необхідно відзначити, що спеціаліст дуже тактовна і приємна в спілкуванні. В теперішній час, напевне таких вже не знайти. Спасибі Вам за все!
Київ б-р Руденка (Кольцова), 14 Д
р.Святошинский
Джі Ай Мед (GIMED) - це клініка сімейного здоров'я, що надає розширений спектр послуг. Медичний центр спеціалізується на професійній і якісній медичній допомозі.
  • Загальний масаж та гімнастика для дітей до 1 року (30 хв ) 500
  • Дренажний масаж (до 15 хв) 350
  • Масаж при дисплазії тазостегнових суглобів у дітей до 1 року (20 хв.) 400
  • Масаж при кривошеї у дітей до 1 року (10 хв) 350
  • Масаж передміхурової залози с забором матеріалу для досліджень 650
6,0
Київ просп. Берестейський, 65 Д
м.Нивки
Медичний центр «ОМП МЕД» - це медичний центр, в якому кваліфіковані спеціалісти нададуть якісну і професійну медичну допомогу дорослим та дітям. Дорослі можуть отримати консультативно-діагностичні послуги з терапії, хірургії, урології, отоларингології, онкології, мамології. Дітям надасть допомогу педіатр та отоларинголог. У нас ви можете зробити електрокардіограму, швидкі діагностичні тести, щеплення та маніпуляції. Якщо у вас нема можливості відвідати наш центр, наші спеціалісти приїдуть до вас додому, або можуть надати онлайн-консультацію. Лікарі в роботі застосовують доказову медицину, дотримуються клінічних протоколів з урахуванням індивідуальних особливостей кожного пацієнта. Безперервний професійний розвиток наших фахівців дає можливість надавати високоякісні послуги. При відвідуванні нашого центру ви відчуєте комфортну атмосферу та турботливе ставлення.
  • Масаж лікувальний шийно- комірцевої зони у дітей (20 хв) 500
  • Масаж лікувальний при дисплазії кульшових суглобів у дітей до1 року (20 хв.) 600
  • Загальний масаж лікувальний та гімнастика для дітей до 1 року (30 хв 700
  • Загальний масаж лікувальний для дітей 1 – 12 років (40 хв) 800
  • Загальний масаж лікувальний для дітей від 12 років (40 хв) 900
Київ вул. Феодори Пушиної, 30/32
м.Житомирская 6 2 м.Академгородок 15 5
Багатопрофільний центр сімейної медицини "Family Care" надає послуги в області гомеопатії, сімейної терапії, стоматології, косметології, рефлексотерапії, масажу. У медцентрі працюють лікарі вищої кваліфікаційної категорії.
4,7
Cеть клиник "Амеда"
3,0
Київ с. Софіївська Борщагівка, вул. Південна, 7
р.Святошинский
Сучасна багатопрофільна сімейна клинка Амеда на Софіївській Борщагівці з 2013 року займається діагностикою, лікуванням і профілактичними заходами в різних областях медицини для дітей і дорослих.