Сторінка 6. Сеанс психотерапії в Києві

4,0

Марко
Костянтин Володимирович – дуже уважний та приємний лікар. Розмовляючи з ним, часто навіть не помічаєш, як напруження та проблеми відступають. Обережно, але дуже впевнено Клімов знайшов джерело моїх проблем та допоміг подолати внутрішні розлади. Спеціаліст прекрасний, дуже вдячний!
4,3
Київ пр-т Голосіївський, 48
м.Демеевская 5 1 м.Голосеевская 10 2
Спеціалізована установа "Приватний кабінет психолога Климова КВ." Займається рятуванням від різного роду психічних розладів. Головний лікар володіє зарубіжними методиками і впроваджує власні. Приймає лікар: Климов Константин Владимирович
3,7
Київ м. Вишневе, вул. Європейська, 30 А
Медичний центр «Мед Імпульс» — це лікувально-діагностичний заклад, який надає кваліфіковану медичну допомогу кожному пацієнту професійного рівня за доступними цінами. Ми використовуємо в нашій роботі новітнє обладнання, що дозволяє нам гарантувати високу ефективність діагностики та лікування.
3,7
Київ Русанівська набережна, 16
р.Днепровский
Клініка SATIMED - це сучасний та затишний медичний центр, де надаються послуги досвідчених психіатрів, лікарів-наркологів, психотерапевтів, гіпнотерапевтів та дитячої психотерапії. Наші висококваліфіковані фахівці мають великий досвід у сфері медичної практики та надають допомогу, відповідну сучасним протоколам та європейським стандартам. Приймають лікарі: Писоцкая Виталина Викторовна, Тарасов Владимир Михайлович
  • Сеанс психотерапії  1 600
3,0