Дерматокосметологія в Києві (метро Позняки) (відкриті по нед. клініки)

6,0
Знайдена 1 клініка

Сб Нед
Андрій
Чудова лікарня , все сподобалось.
Наблюдаюсь у врача-гинеколога Берая Дженетти. Долгое время в Киеве не могла найти хорошего врача, в этой клинике наконец-то нашла. Смогли остановить мою болезнь. Так же в этой клинике мне делали лапароскопию. И я наблюдалась у хирурга Иванник Максим. Операции проведённые в этой клинике прошли успешно. Коллектив внимательный! Клинику рекомендую
Вита
Це був перший мій візит, моє знайомство. На всі мої запитання мені відповіли, мене оглянули, додаткові аналізи призначили. Їх тут же можна було зробити, збираюся продовжувати лікування у цього фахівця. Все на найвищому рівні! Рекомендую!
Лия
Все шикарно. Істина пізнається в порівнянні. Лікаря порекомендувала подруга. Мені дуже сподобалося, лікар не прагне здерти з пацієнта якомога більше грошей. Відправляючи його на ті чи інші процедури. Все кваліфіковано та ефективно!
Київ вул. О. Пчілки, 2
м.Позняки 28 4 м.Харьковская 41 7
Київська клініка "Гармонія здоров'я" спеціалізується на наданні гінекологічної допомоги, хірургічних операціях, косметології та гастроентерології.
  • Azelan - пілінг для проблемної шкіри от 800

Дерматокосметологія в лікарнях в інших районах Києва

6,1
Відділення клініки "Гармонія здоров'я" на правому березі має широку спеціалізацію, займається діагностикою та лікуванням патологій у всіх сферах медицини. Філія працює з 2014 року. Фахівці клініки надають такі послуги: масаж різних видів; лабораторні аналізи: сечі; крові; спермограма; копрограма; ультразвукова діагностика; післяопераційна реабілітація; виявлення онкологічних захворювань.
  • Azelan - пілінг для проблемної шкіри от 800
Київ вул. Зої Бутенко 7 А
м.Васильковская 14 4 м.Выставочный центр 21 13
Клінічна академія лазерної медицини спеціалізується на вирішенні дерматологічних та гінекологічних проблем за допомогою лазера, вирішує естетичні проблеми шкіри й інтимні проблеми.
Київ бул. Тараса Шевченка, 26/4 Б
м.Университет 15 40
  • Мікрографічна хірургія за методом Mohs (включаючи зняття швів, перевʼязки та перебування в палаті) 49 900
  • Мікрографічна хірургія за методом Slow Mohs (включаючи зняття швів, перевʼязки та перебування в палаті) 59 900
  • Мікропігментація шкіри голови (1 сеанс) 5 000
Київ бул. Тараса Шевченка, 27
м.Университет 6 6
Універсум Клінік – це більше, ніж просто медицина. Коли ми не змогли знайти гідну медицину для своїх дітей, то вирішили створити таку клініку самостійно. Зібрали досвід лідерів медицини передових країн світу, створили команду найкращих практикуючих лікарів та впровадили високий рівень сервісу і комфорту. Ми об’єднали гідну медицину для всієї родини в одному місці!» Засновники Universum.Clinic, сім’я Богомолових!
  • Консультація дерматолога-косметолога 950
  • Повторна консультація дерматолога-косметолога 850