Дерматокосметологія в Києві (метро Позняки)

Можливо, вас цікавлять лікарі дерматологи біля зуп. метро Позняки
Дерматокосметологія «Биомед, медицинский центр на Урловской» 400 грн
Дерматокосметологія «Гармония здоровья на Е. Пчилки» 800 грн
Дерматокосметологія «Май Док (MyDoc), медицинский центр» 700 грн
Фильтр: (Знайдено 3 клініки)
Знайдено 3 клініки

Сб Нед
Сортировка
Андрій
Чудова лікарня , все сподобалось.
Наблюдаюсь у врача-гинеколога Берая Дженетти. Долгое время в Киеве не могла найти хорошего врача, в этой клинике наконец-то нашла. Смогли остановить мою болезнь. Так же в этой клинике мне делали лапароскопию. И я наблюдалась у хирурга Иванник Максим. Операции проведённые в этой клинике прошли успешно. Коллектив внимательный! Клинику рекомендую
Анастасія
Вдячна Ірині Георгіївні за свій сон.. За своє зниження ваги.. За те що приливи закінчились і не пече в голові
Вита
Це був перший мій візит, моє знайомство. На всі мої запитання мені відповіли, мене оглянули, додаткові аналізи призначили. Їх тут же можна було зробити, збираюся продовжувати лікування у цього фахівця. Все на найвищому рівні! Рекомендую!
6,1
Київ вул. О. Пчілки, 2
м.Позняки 28 4 м.Харьковская 41 7
Київська клініка "Гармонія здоров'я" спеціалізується на наданні гінекологічної допомоги, хірургічних операціях, косметології та гастроентерології.
  • Azelan - пілінг для проблемної шкіри от 800
  • дивитися весь прайс
Київ вул.,О. Мішуги, 3В , Позняки
м.Позняки 4 2 м.Харьковская 14 5 м.Осокорки 20 3
Багатопрофільний медичний центр для дорослих і дітей надає послуги кваліфікованих фахівців вузьких спеціальностей, лабораторну діагностику, інструментальні методи обстеження і лікування.
  • Догляд по типу шкіри + маска 700
  • Карбокситерапія 800
  • Мікротокова терапія + доглядова процедура по типу шкіри 800
  • Мікротокова терапія 300
  • Ферментотерапія DMK 1 100
  • дивитися весь прайс
Київ вул. Єлизавети Чавдар, 13 , Осокорки
м.Осокорки 13 3 м.Позняки 15 4
Клініка косметології і дерматології «VIVA ESTE» (Віва Есте) спеціалізується на лікуванні висипань і лікуванні патологій шкіри різної етіології, куди входить й волосиста частина голови. Відвідавши трихолога, ви проведете діагностику внутрішнього стану організму і виявити причину проблемного стану волосся.
Вт: 10:00-21:00 Чт: 10:00-21:00 Сб: 10:00-21:00