Щеплення від жовтої лихоманки в Києві (метро Площа Незалежності)

Можливо, вас цікавлять лікарі педіатри перед вакцинацією біля зуп метро Майдан Незалежності
Вакцинація "Стамарил" від жовтої лихоманки дітям від 9 міс. та дорослих (Sanofi Pasteur, France) з консультацією лікаря 1700 грн
Знайдена 1 клініка

Кулагін Дмитро Олександрович
Скринник Сергій Анатолієвим
Київ вул. Володимира Винниченка, 4
м.Золотые ворота 19 9 м.Университет 24 10 м.Площадь Независимости 31 15
Універсум Клінік – це більше, ніж просто медицина. Коли ми не змогли знайти гідну медицину для своїх дітей, то вирішили створити таку клініку самостійно. Зібрали досвід лідерів медицини передових країн світу, створили команду найкращих практикуючих лікарів та впровадили високий рівень сервісу і комфорту. Ми об’єднали гідну медицину для всієї родини в одному місці!» Засновники Universum.Clinic, сім’я Богомолових!
  • Вакцинація "Стамарил" від жовтої лихоманки дітям від 9 міс. та дорослих (Sanofi Pasteur, France) з консультацією лікаря 1 700

Щеплення від жовтої лихоманки в лікарнях в інших районах Києва

4,7
Київ вул. Драгоманова, 2-Б
м.Осокорки м.Позняки м.Харьковская
  • СТАМАРИЛ (жовта лихоманка 1000 МО) 1 500
6,1
Київ, вул. Родини Крістерів 18/6
м.Почайна 68 15 м.Оболонь 68 12 м.Сирець 42 14
Київ м. Вишневе, вул. Кузьми Скрябіна, 22
Універсум Клінік — багатопрофільний приватний медичний центр для всієї родини, який надає медичні послуги відповідно до міжнародних протоколів. З 2012 року ми будуємо якісний, індивідуальний медичний сервіс. Всі методи діагностики та лікування Універсум Клінік суворо відповідають загальновизнаним принципам доказової медицини.
Київ бул. Тараса Шевченка, 27
м.Университет 6 6