Комплексна чистка обличчя в Києві (метро Осокорки)

Можливо, вас цікавлять лікарі косметологи біля зуп. метро Осокорки
Комплексна чистка обличчя «Institute Hyalual (Институт Гиалуаль) на Княжем Затоне» 560 грн
Комплексна чистка обличчя «Люменис на ст. м. Осокорки» 600 грн
Комплексна чистка обличчя «Авантаж (Avantage), косметологический центр» 550 грн
Комплексна чистка обличчя «Вива Эсте (VIVA ESTE), клиника современной косметологии и дерматологии» 650 грн
Комплексна чистка обличчя «Доктор Зарванская косметолоджи (Dr Zarvanskaya cosmetology), клиника» 750 грн
Знайдено 6 клінік

Сб Нед
Катя
Хожу к Татьяне Александровне на процедуры по биоревитализации кожи лица. Эффект действительно есть, морщин стало меньше, улучшился цвет лица, кожа стала упругой и более гладкой. Качеством предоставления услуг довольна. Рекомендую этого специалиста!
Рита
Мне и моим подругам нравится косметологический кабинет Эстетика качеством процедур, доступными ценами и приятным общением со специалистами. Всегда довольны результатом. Спасибо за наше безупречное состояние кожи и красоту))
Екатерина Леонидовна очень толковый врач, перечеркнула предыдущий диагноз, который мне ставили в другой клинике и установила реальную причину моей проблемы. Назначенное лечение быстро дало результаты. Я просто поразилась ее культуре общения и профессионализму. Спасибо Вам огромное!
По определенным обстоятельствам пришлось сменить косметолога, работой Ярослава я более, чем довольна! Рекомендую! Хороший мальчик, работает на совесть
Київ вул. Бориса Гмирі, 12 Б
м.Позняки 14 6 м.Осокорки 15 3
Приватний косметологічний кабінет «Естетика» існує з 2000 року, спеціалізується на різних новітніх методиках оздоровлення та омолодження шкіри обличчя та тіла.
  • Чистка обличчя Комбінована
Київ вул. Княжий Затон, 16д
м.Осокорки 12 4 м.Позняки 22 3
Київська клініка ін'єкційної косметології "Інститут Гіалуаль" спеціалізується на антивікової терапії, естетичній медицині. Центр також проводить активну науково-дослідну роботу. Клієнтам клініки надаються наступні послуги: ліфтинг; профілактика старіння; ін'єкційні процедури; антивікова терапія; різні косметологічні процедури.
4,4
Київ вул. Срібнокільська, 22
м.Осокорки 7 5 м.Позняки 17 4
Профільний центр «Люменіс» надає клієнтам якісні косметологічні послуги, в тому числі апаратні процедури. У центрі «Люменіс» використовується тільки високоякісна апаратура. Всі процедури безболісні і безпечні. Клієнтам надаються комфортні умови, і гарантується позитивний ефект. Приймає лікар: Вейсова Эльвира Музаферовна
4,4
Київ пр-т Павла Тичини, 1 В , Березняки
м.Левобережная 38 8 м.Осокорки 54 10
Спеціалізований центр краси AVANTAGE орієнтований на надання різних послуг в області косметології, візажу, лікувального та оздоровчого масажу. Приймає лікар: Акименко Наталья
4,0
Київ вул. Бориса Гмирі, 14 Б
м.Осокорки 15 40 м.Позняки 15 40
  • Комбінована чистка обличчя 750
Київ вул. Єлизавети Чавдар, 13 , Осокорки
м.Осокорки 13 3 м.Позняки 15 4
Клініка косметології і дерматології «VIVA ESTE» (Віва Есте) спеціалізується на лікуванні висипань і лікуванні патологій шкіри різної етіології, куди входить й волосиста частина голови. Відвідавши трихолога, ви проведете діагностику внутрішнього стану організму і виявити причину проблемного стану волосся.
Працює з
Вт: 10:00-21:00 Чт: 10:00-21:00 Сб: 10:00-21:00