Клініки з лікування інфекційних захворювань в Києві (метро Осокорки)

Можливо, вас цікавлять лікарі інфекціоністи біля зуп. метро Осокорки
Консультація інфекціоніста дитячого 790 грн
Консультація інфекціоніста загального профілю 1090 грн
Фильтр: (Знайдено 5 клінік)

Сб Нед
Чечель Віктор Григорович
Cеть клиник "Наш доктор"
Київ вул. Срібнокільська, 1
м.Позняки 9 7 м.Осокорки 20 7
Сімейна клініка для дітей «Наш доктор» - ми працюємо з 2004 року, об’єднали професійних лікарів, сучасне обладнання та турботливу атмосферу для того, щоб з самого першого дня життя наші пацієнти відчували захист. В клініці працюють дитячі лікарі, практично усіх спеціальностей. Консультації проводимо в клініці та on-line, є виклик лікаря додому.
  • Консультація інфекціоніста повторна 630
Мережа клінік Viva
Акції
Київ вул. 49-а Садова, 28 , Осокорки
м.Осокорки 20 9 м.Славутич 20 9
Клініка Віва (Viva) на Осокорках є багатопрофільним медичним закладом, співробітники якого надають професійну лікувально-діагностичну допомогу, як дорослому населенню, так і малюкам. Штат співробітників клініки представлений досвідченими лікарями, які мають високу кваліфікацію та вміють знайти підхід до кожного пацієнта. Клініка працює по 30 напрямам, що дозволяє надати медичні послуги в повному обсязі, починаючи від профілактики захворювань, діагностики і закінчуючи реабілітаційними заходами і лікарським наглядом після проведеної терапії.
  • Консультація інфекціоніста загального профілю 1 090
  • Консультація дитячого інфекціоніста 1 090
  • Консультація провідного інфекціоніста 1 290
  • Консультація інфекціоніста 1 090
6,1
в клініці 1 інфекціоніст
Київ вул. Шумського, 5 , Березняки
м.Осокорки 53 9 м.Левобережная 51 11
Медичний центр "Reprolife" - широкопрофільна установа для всієї родини. Основні напрямки - репродуктивна медицина, акушерство і гінекологія, ендокринологія, урологія, ультразвукова діагностика, лабораторні та генетичні дослідження. Приймає лікар: Выговская Оксана Валентиновна
  • Консультація інфекціоніста (Голуб А. П.) 1 400
  • Консультація інфекціоніста (Голуб А. П.) (повторна) 1 350
  • Консультация інфекціоніста, кандидата мед. наук, професора (online консультація) (Виговська О. В.) 1 400
  • Консультация інфекціоніста, кандидата мед. наук, професора (online консультація) (Виговська О. В.) (повторна) 1 350
Моя клиника
Київ вул. Княжий Затон, 21 (оф. 2)
м.Осокорки 10 3 м.Славутич 19 5 м.Позняки 20 6
Багатопрофільний медичний центр "Моя клініка" на м. Осокорки допомагає населенню в діагностиці та лікуванні різних захворювань по 14 направленіям.Современний центр медицини "Моя клініка" на м. Осокорки працює із застосуванням якісного діагностичного обладнання MyLab 50. Ведеться індивідуальний підхід до кожного клієнта. Пацієнти отримують знижки, дисконтні картки, дію різноманітні акційні пропозиції.
4,7
Київ Дніпровська набережна, 15Ж