Чистка обличчя в Києві (метро Лісова)

Можливо, вас цікавлять лікарі косметологи біля зуп. метро Лісова
Апаратна чистка обличчя 700 грн
Фильтр: (Знайдено 2 клініки)
Знайдено 2 клініки

Сортировка
Козінська Олена Олександріана
Все сподобалося
Зіганшина Світлана Андріївна
Кубічненко Сергій Миколайович
Ірина
Майже 10 років є ппацієнтом клініки. Прийшла по рекомендації з загостренням міжхребцевої протрузії. Рятував мене Орець Андрій Леонідович разом з Євсеєвою Оленою. З тих пір регулярно роблю у них профілактику і чудово себе почуваю. Лікарі -професіонали своєї справи!!! Всім друзям і знайомим рекомендую Андрія Леонідовича як самого чудового і професійного мануального терапевта. Найкращі!
Київ вул. Алма-Атинська, 39 А
м.Лесная 59 12 м.Черниговская 49 11
Медичний центр «Верітас» надає пацієнтам послуги за такими напрямами: сімейна медицина, неврологія, терапія, гінекологія, акушерство, наркологія, нетрадиційна медицина, реабілітологія, фізіотерапія, бальнеологія, косметологія, лабораторна діагностика, УЗ-діагностика.
  • Апаратна чистка обличчя 700
  • дивитися весь прайс
3,7
Київ вул. Івана Микитенка, 4 А
м.Левобережная м.Лесная м.Черниговская
Файна Клініка — медичний центр для дорослих та дітей від народження. Ми надаємо консультативні послуги за понад 50 напрямами, виконуємо УЗ-діагностику, рентген, лабораторні дослідження (аналізи), проводимо вакцинацію, видаємо довідки, ведемо вагітність та спостерігаємо малюків із перших днів життя.
  • Комбінована чистка обличчя 1 200
  • Комбінована чистка обличчя з пілінгом в складі процедури 1 800