Сторінка 5. Лікування неврозів в Києві

4,0
Фильтр: (Знайдено 63 клініки)
Знайдено 63 клініки

Сб Нед Цілодобово
Сортировка
Людмила
Переживание горя – это испытание. Все вокруг говорят, что ты должна жить дальше, но никто не знает как. Спасибо большое - Ваша поддержка была очень важна для меня. Я смогла принять боль утраты.
Ирина А.
Вопрос сепарации с ребенком не простой, но мы смогли корректно справиться с данной ситуацией. Спасибо огромное!
Валерий
Я получил то, что мне было нужно. Посмотрел на ситуацию с другой стороны и смог ее решить. Спасибо!
Алла
Благодарю за корректность и профессионализм Ларису Анатольевну! Я смогла рассказать то, о чем никогда и никому не говорила. Проблема была решена.
4,4
Київ вул. Січових Стрільців, 51/2 (офіс 14)
м.Лукьяновская 19 13 м.Золотые ворота 23 22
Кабінет психолога Рибик Лариси спеціалізується на наданні послуг у сфері психології травми та кризової інтервенції. Рибик Лариса Анатоліївна володіє авторським правом на ігрову методику «Лабіринт. Шлях до себе ».
Пн: 09:00-16:00 Вт: 11:00-15:00 Ср: 09:00-16:00 Чт: 09:00-16:00 Пт: 11:00-15:00
4,4
Київ вул. Коновальця, 44 А
м.Печерская 5 1 м.Зверинецкая 16 4
Приватний кабінет психолога Железової Вікторії надає кваліфіковану психологічну допомогу, спеціалізується на когнітивно-емоційному напрямку. Приймаються діти віком від 7 років. Можливий виїзд фахівця додому. Зручний графік роботи. Великий практичний досвід роботи. Комфортні умови прийому, дотримання конфіденційності.