Клініки гастроентерології в Києві (метро Червоний хутір) (відкриті по нед. клініки)

Знайдена 1 клініка

Сб Нед
Олександр
Ми з сином були на прийомі у Журавльової Тамари Миколаївни. Я дуже давно не зустрічала таких кваліфікованих докторів. Лікар все пояснила, відповіла на всі питання, оглянула ретельно дитину і дала рекомендації з лікуванням. Можу сказати одне. Тамара Миколаївна надзвичайний лікар.
в клініці 2 гастроентеролога
Київ вул. Бориспільська, буд. 9
м.Красный хутор м.Дарница
КЛІНІКА ТИМЧАСОВО НЕ ПРАЦЮЄ. INVIVO CLINIC - це клініка, яка надає якісні та професійні послуги для всієї родини. Наші цінності: соціальна відповідальність, довіра клієнта, розвиток, команда. Ми працюємо з людьми та для людей, допомагаючи зберегти найцінніше, що є в людини - її здоров'я! Приймає лікар: Журавлёва Тамара Николаевна
  • Консультація лікаря-гастроентеролога первинна 700
  • Консультація лікаря-гастроентеролога повторна 600
  • Консультація гастроентеролога онлайн 600

Гастроентерологія в лікарнях в інших районах Києва

Київ вул. Дмитра Багалія 4
м.Черниговская 19 3 м.Дарница 18 5
Спеціалісти клініки доктора Чорномиза спеціалізуються на еферентній терапії, проводять виведення з організму токсинів, отрут і хімікатів. Пацієнтам надаються медичні послуги наступних категорій: консультації уролога, дерматолога, гінеколога, хірурга, гастроентеролога, терапевта, сімейного лікаря, нарколога. Також в клініці проводиться комплексне діагностичне обстеження. Приймає лікар: Чорномыз Виталий Дмитриевич
  • Первинна консультація гастроентеролога 750
6,4
Київ вул. Марічанская, 9
м.Васильковская 13 3 м.Голосеевская 13 4
Спеціалізований медичний дитячий центр "Педіатр і Я" заснований в 2012 році. Основний напрямок це медична допомога дітям з народження, реабілітація малюків з різними патологіями: неврологічними, ортопедичними та ЛОР. Приймає лікар: Чернега Наталия Федоровна
  • Консультація гастроентеролога д.м.н. (онлайн) 1 100
  • Консультація дитячого гастроентеролога д. мед. наук 1 100
Сб: 09:00-18:00 Нд: __:__-__:__
Сити Клиника
Київ пр-т Науки, 30
м.Демеевская 21 9 м.Голосеевская 24 9 м.Выдубичи 40 17
Спеціалізована профільна сучасна "Сіті Клініка" працює в трьох основних напрямках медицини: ендокринологія, гінекологія та репродуктологія, хірургія одного дня. Приймають лікарі: Мазур Елена Олеговна, Суховерко Ирина Петровна
  • Консультація лікаря-гастроентеролога первинна 870
  • Консультація лікаря-гастроентеролога повторна (до 14 днів) 800
Сити Клиника
Київ вул. Анни Ахматової, 46 А
м.Осокорки 17 6 м.Позняки 2 6
Багатопрофільний медичний заклад "Сіті Клініка" охоплює три напрямки — сімейна медицина, гінекологія і малоінвазивна хірургія одного дня. У штаті клініки досвідчені лікарі, серед яких доктори та кандидати наук в галузі медицини. Приймають лікарі: Мазур Елена Олеговна, Суховерко Ирина Петровна
  • Консультація лікаря-гастроентеролога первинна 870
  • Консультація лікаря-гастроентеролога повторна (до 14 днів) 800