Сторінка 2. Гайморотомія в Києві

Знайдено 33 клініки

Алла
Я хочу подякувати лікарю-стоматологу Ярмоленко Катерині Петрівна,за її працю,за її професіоналізм. Лікар з великою літери , велике спасибі за вашу працю.
Хочу подякувати Кеяну Давиду Миколайовичу, щелепно-лицьовому хірургу, за видалення каменя з протоки слинної залози. Звернувшись за допомогою до Давида Миколайовича, не пожалкувала жодного разу. Дякую за ваше чуйне ставлення, за ваш професіоналізм. Чіткі були консультації та приємне спілкування і головне я задоволена результатом. Проблема зникла. Дякую!!!
Катерина
Клініка мені дуже сподобалась. Все - від зустрічі на ресепшн до прийому в кабінеті. Але, звичайно, головне - це лікарі, а вони неймовірні. Величезне дякую лікарю Кратіку Андрію за його бездоганну роботу. Якісно, оперативно та впевнено. Без болю та, відповідно страху з моєї сторони. Золоті руки і справжній професіоналізм. Дякую 10 з 10. Справді, не пожалкуєте.
Шемякіна Олена Миколаівна
Вдячна Марії Менджул за врятований зуб. Все було зроблене якісно, вчасно, добре проліковано. Лікар- стоматолог Менджул Марія Андріївна- професіонал своєї справи.
Київ вул. Ірпінська, 78а
м.Академгородок 12 4 м.Житомирская 20 9
Стоматологічна мережу «МЕД-ДЕО Компані» на Ірпінській надає такі послуги: лікування зубів під мікроскопом, рентген-діагностика останнього покоління, відбілювання зубів, лікування і діагностика карієсу за допомогою високочутливої діагностичної апаратури, лікування ясен апаратом Vector, лікування карієсу і його ускладнень, протезування зубів, виправлення патологій прикусу і положення зубів, видалення зубів і імплантація.
Київ м. Вишгород, пр-т Шевченка, 9
Медичний центр "Аміда" - сімейна клініка, яка пропонує широкий спектр медичних послуг для дорослих і маленьких пацієнтів. У центрі працює великий колектив лікарів - професіоналів високого рівня, першої та вищої кваліфікаційних категорій.
4,3
Київ вул. А. Шовкуненка, 3
м.Вокзальная 19 9 м.Олимпийская 45 22
Медичний заклад є багатопрофільним. Воно об'єднує фахівців різних спеціалізацій. У клініці доктора Василевича пацієнт має можливість вибрати контрактну або безконтрактний схему лікування.
4,0
Київ пров. Музейний, 2 А
м.Крещатик 10 25 м.Площадь Независимости 15 20
  • Гайморотомія 19 357
  • Гайморотомія з пластинкою співустя ротової порожнини 20 502
3,7
Київ м. Вишневе, вул. Європейська, 30 А
Медичний центр «Мед Імпульс» — це лікувально-діагностичний заклад, який надає кваліфіковану медичну допомогу кожному пацієнту професійного рівня за доступними цінами. Ми використовуємо в нашій роботі новітнє обладнання, що дозволяє нам гарантувати високу ефективність діагностики та лікування.