Ін'єкції ботулотоксину в Києві (метро Звіринецька)

Можливо, вас цікавлять лікарі косметологи біля зуп. метро Звіринецька
Ботулотоксин (диспорт, ботокс) — перенісся, чоло 3800 грн
Ботулінотерапія міжбрівної зони (Ботокс, Діспорт) 2200 грн
Фильтр: (Знайдено 3 клініки)
Знайдено 3 клініки

Ведь Євдокія Михайлівна
Білик Світлана Анатоліївна
Все добре
Марія
Відгук: Хочу висловити щиру подяку за високий рівень сервісу. Особлива вдячність доктору Соколову В.В., який виявив себе не лише як високопрофесійний лікар, але й як чудова людина. Консультація пройшла онлайн, але це жодним чином не вплинуло на її якість. Незважаючи на певні труднощі з наданням матеріалів з мого боку, лікар провів детальну, вичерпну консультацію та надав чіткі рекомендації. Ми зверталися з питанням щодо раку стравоходу, і отримана допомога та підтримка перевершили всі очікування. Щиро дякую за вашу роботу! З повагою Марія
Київ б-р Дружби Народів, 14-16 (корп. 4, оф. 5 А)
м.Зверинецкая 9 8 м.Лыбедская 22 4 м.Демеевская 31 5
Анкор — це спеціалізована дерматологічна клініка, що надає розширений спектр послуг з лікування та профілактики шкірних захворювань. У медичному центрі косметології приймають кваліфіковані фахівці, які регулярно проходять курси підвищення кваліфікації. Розширення можливостей в поєднанні з повною оптимізацією процесів — це абсолютно новий рівень надання послуг. Приймають лікарі: Антощенко Руслана Олеговна , Гарбар Марина Дмитриевна , Грищенко Виталия Едуардовна
  • Ботулотоксин (диспорт, ботокс) — перенісся, чоло от 3 800
  • дивитися весь прайс
Працює з
Вт: 10:00-20:00 Чт: 10:00-20:00 Пт: 10:00-20:00 Сб: 10:00-20:00
Київ вул. Бастіонна 3/12
м.Зверинецкая м.Печерская
Академія вашого здоров'я на Бастіонній — це багатопрофільний лікувально-діагностичний центр, фахівці якого надають кваліфіковані послуги консультативного, діагностичного, терапевтичного профілю. Приймає лікар: Любина Александра Сергеевна
  • Ботулінотерапія міжбрівної зони (Ботокс, Діспорт) 2 200
  • Ботулінотерапія міжбрівної зони+зона чола (Ботокс, Діспорт) 4 340
  • Ботулінотерапія ділянки очей ''Гусячі лапки'' (Ботокс, Діспорт) 2 350
  • Ботулінотерапія зони лба та міжбрів'я 5 200
  • Ботулінотерапія зони міжбрів'я 2 900
  • дивитися весь прайс
Пн: 08:00-20:00 Ср: 08:00-20:00 Чт: 08:00-20:00 Пт: 08:00-20:00 Сб: 09:00-14:00
6,2
Київ вул. Старонаводницька, 13 (прим. 126 В в бук.А, секція Д)
м.Печерская 6 5 м.Зверинецкая 14 10 м.Дворец Украина 31 17
Медичний центр «Здравиця» — це сучасна клініка сімейної медицини, що поєднує діагностику, ендоскопію, малоінвазивної хірургію і травматологію, естетичну косметологію і фізіотерапію. Консультативне відділення включає сімейну терапію, педіатрію, кардіологію, неврологію, ендокринології, акушерство та гінекологію, урології, отоларингологію, офтальмологію і гастроентерологію. Тут представлені кваліфіковані фахівці, що ведуть лікування широкого спектру захворювань.