Клініки фізіотерапії в Києві (метро Дніпро) (відкриті по сб. клініки)

Знайдена 1 клініка

Сб
Настя
Когда я обнаружила, что у меня появился грибок, сразу обратилась к специалисту. Наталья Виксман назначила мне эффективное лечение, благодаря ней я избавилась от болезни. Спасибо Вам большое.
Мария
Я пользуюсь практически всеми процедурами, которые предлагает Елена Викторовна, и могу сказать, что в свои 45 выгляжу на 30. Это не косметолог, а волшебница с огромным опытом и желание дарить красоту и молодость, используя современные методы.
Оксана
У бабушки постоянно врастал ноготь на ноге, что приносило массу дискомфорта. Обратились к Воловской. Ольга Дмитриевна нам сразу понравилась и с проблемой справилась быстро. Видно, что опытный врач, который постоянно повышает свою квалификацию.
Наталья
Последнее время стала записываться к Сергею Владимировичу на иглоукалывание. Очень довольна результатом. Врач опытный, все делает быстро и четко. Во время процедуры даже дискомфорта не ощущаешь. Спасибо, доктор, успехов Вам.
в клініці 1 фізіотерапевт
Київ вул. Кловський узвіз, 7, БЦ Карнегі
м.Кловская 7 2 м.Арсенальная 13 4 м.Днепр 39 13
Медичний центр і СПА Bellezza (Белеза) надає пацієнтам широкий перелік послуг в області естетичної медицини. Провідні напрямки діяльності клініки - косметологія і дерматологія, дієтологія, гомеопатія, психологія, масаж, остеопатія, фізіотерапія і рефлексотерапія. Приймає лікар: Одинцова Карина Алекандровна
  • Ультразвукова терапія шкіри от 680
  • Консультація гірудотерапевта 650
  • Консультація фахівця з безмедикаментозним методом лікування (гірудотерапія, остеопатія, вісцеральна терапія, мануальна терапія хребта і суглобів) 600
  • Сеанс гірудотерапії (6 п'явок) 720
  • Гірудотерапія обличчя і зони декольте от 1 200

Фізіотерапія в лікарнях в інших районах Києва

Сити Клиника
6,1
Київ пр-т Науки, 30
м.Демеевская 21 9 м.Голосеевская 24 9 м.Выдубичи 40 17
Спеціалізована профільна сучасна "Сіті Клініка" працює в трьох основних напрямках медицини: ендокринологія, гінекологія та репродуктологія, хірургія одного дня.
  • Електрофорез 250
  • Магнітотерапія (1 сеанс) 300
  • Фонофорез (ультразвукова терапія) 1 сеанс 300
Сити Клиника
6,1
Київ вул. Анни Ахматової, 46 А
м.Осокорки 17 6 м.Позняки 2 6
Багатопрофільний медичний заклад "Сіті Клініка" охоплює три напрямки — сімейна медицина, гінекологія і малоінвазивна хірургія одного дня. У штаті клініки досвідчені лікарі, серед яких доктори та кандидати наук в галузі медицини.
  • Електрофорез 250
  • Магнітотерапія (1 сеанс) 300
  • Фонофорез (ультразвукова терапія) 1 сеанс 300
6,7
Київ вул. Микільсько-слобідська, 4 В
р.Днепровский
Сучасний багатопрофільний медичний центр, який надає високоякісні медичні послуги. Висококваліфіковані лікарі, сучасне обладнання та технології. Медичний центр надає широкий спектр послуг діагностики та лікування. Актуальні та доступні ціни
  • Магнітно-імпульсна терапія Emsella (1 сеанс) 1 500
  • Магнітно-імпульсна терапія Emsella (10 сеансів) 10 000
  • Фокусована ударно-хвильова терапія 1000 імпульсів 1 500
  • Фокусована ударно-хвильова терапія 2000 імпульсів 3 000
  • Фокусована ударно-хвильова терапія 800 імпульсів 1 200
Київ бул. Тараса Шевченка, 27
м.Университет 6 6
Універсум Клінік – це більше, ніж просто медицина. Коли ми не змогли знайти гідну медицину для своїх дітей, то вирішили створити таку клініку самостійно. Зібрали досвід лідерів медицини передових країн світу, створили команду найкращих практикуючих лікарів та впровадили високий рівень сервісу і комфорту. Ми об’єднали гідну медицину для всієї родини в одному місці!» Засновники Universum.Clinic, сім’я Богомолових!
  • Магнітотерапія 1-ї зони (1 сеанс) 370
  • Лікувальна інгаляція (небулайзер один сеанс) баз вартості медикаментів 150