Клініки анестезіології в Києві (метро Берестейська)

Можливо, вас цікавлять лікарі анестезіологи біля зуп. метро Берестейська
Місцева інфільтраційна анестезія в дерматології (одне новоутворення) 80 грн
Анестезія (седація) 0,5 години 3000 грн
Консультація анестезіолога (дорослі) 980 грн
Анестезія інфільтраційна 200 грн
Провідникова анестезія (ортопедія, травматологія) 890 грн

Сб
Побережник Леонід Григорович
Консультацію лікар Селезньова провела дуже професійно і надала поради для подальшого лікування. Раджу всім лікаря і клініку.
Старікова Світлана
Я-мама дитини- інваліда.З початком війни довелося покинути все і виїхатт з рідних місць під Київ.А на додачк в сина з'яаиася флюс га передньому зубі.Довелося видалити зразу два передні зуби.Коли постало питання вмплантації, майже всі клініки нам відиовили.Крім Буров клінік.Все було зроблено чудово, а, вразовуючи наш статус переселенців і нашу фінансову ситуацію, нам були зроблені великі знижки. Ми безмежно вдячні всій чудовій команді і особисто Андрію Сергійовичу Бурову.Браво!
Хочу сказать огромное СПАСИБО врачам стоматологической клиники "Буров клиник" и особенно АЛЕКСЕЮ ЛЕБЕДЕВУ за классную работу в установке и коррекции имплантов, поставленных не совсем удачно в другой клинике. Этот врач профессионально исправил все ошибки, быстро и качественно провел протезирование. Спасибо за отличную работу и приятное общение. Рекомендую всем эту клинику. С благодарностью, Елена.
Алексей
Очень благодарен Ольге Сергеевне!За ее искреннее,человеческое отношение и профессиональный подход и Работу!Она знает и умеет делать свою работу на высшем уровне!!!До нее,я очень боялся стоматологов!)Рекомендую,теперь я не боюсь)))
в клініці 1 анестезіолог
Київ просп. Берестейський, 65
м.Берестейская 5 17 м.Нивки 5 17
Медичний центр Healthy&Happy на просп. Берестейскому – це багатопрофільний медичний центр для чоловіків та жінок. Ми надаємо тут медичні послуги, як первинної медичної допомоги (терапевт), так і спеціалізовані медичні послуги з акушерства і гінекології, хірургії, неврології, лабораторної та інструментальної діагностики для дорослих.
  • Консультація анестезіолога (дорослі) 980
Київ вул. Вадима Гетьмана, 1 В , Шулявка
м.Шулявская 5 6 м.Политехнический институт 20 3 м.Берестейская 27 9
Стоматологічна клініка «Буров Клінік» розпочала роботу в 2017 році. Тут за допомогою новітнього обладнання здійснюється всебічна діагностика і лікування захворювань зубів, ясен. Лікарі клініки пройшли навчання та стажування в Європі, США та Японії. Для лікування використовуються сучасні стоматологічні матеріали вищої якості імпортних виробників.
  • Анестезія (седація) 0,5 години 3 000
  • Анестезія (седація) 1 година 4 000
  • Анестезія септанест 200
  • Анестезія скандонест 200
  • Анестезія убістезін 200
Київ вул. Н. Василенко, 7
м.Берестейская 17 5 м.Нивки 27 6 м.Шулявская 31 8
Спеціалізований діагностичний медичний центр "Уро-про" спрямовує діяльність на обстеження і виявлення різних захворювань за допомогою високоточного обладнання. Лікарі "Уро-про" працюють за європейськими стандартами, регулярно підвищуючи кваліфікацію, співпрацюють із зарубіжними партнерами. Клієнтам діагностичного центру "Уро-про" доступні послуги:
  • Місцева інфільтраційна анестезія в дерматології (одне новоутворення) 80
  • Місцева інфільтраційна анестезія з медикаментозним супроводом 400
  • Провідникова анестезія з медикаментозним супроводом 650
  • Аплікаційна анестезія з медикаментозним супроводом 300
  • Анестезія внутрішньовенна з медикаментозним супроводом 2 500
Працює з
Вт: 09:00-18:00 Чт: 09:00-18:00 Сб: 09:00-15:00
Київ пр-т Берестейський, 67 В (проспект Перемоги, 67 В)
м.Нивки м.Святошин м.Берестейская
«Арбор» — сучасна багатопрофільна стоматологічна клініка в Києві.
  • Анестезія інфільтраційна 200
  • Анестезія провідникова 250
6,7
Київ вул. Гарматна, 38 Б
м.Берестейская м.Шулявская
Медичний центр «Владімед-Ритм» пропонує широкий спектр послуг для пацієнтів, діагностику та лікування різних захворювань організму. Центр працює за сучасними медичними стандартами, забезпечуючи індивідуальний підхід до кожного пацієнта. Тут можна отримати консультацію лікаря, пройти необхідні обстеження та отримати рекомендації щодо лікування.
  • Місцева анестезія (без вартості медикаментів) 470
  • Анестезія аплікаційна з лідокаїном (10%) 240
  • Провідникова анестезія (ортопедія, травматологія) 890
  • Анестезія провідникова (ЛОР-профіль) 900
4,7
Київ пр. Берестейський, 67
м.Нивки 2 м.Берестейская 5
Медичний центр Медейра (Medeira) - багатопрофільна клініка Європейського формату, що надає широкий спектр послуг для всієї сім'ї. У медустанові приймають кращі лікарі з України та Ізраїлю. Операційні установи оснащені за європейськими стандартами GMP. Використання в роботі сучасного обладнання дозволяє проводити хірургічні втручання будь-якої складності.
  • Ендотрахіальний наркоз тривалістю від 120 до 180 хвилин 8 000
  • Ендотрахіальний наркоз тривалістю від 180 до 240 хвилин 10 000