Сторінка 2. Клініки онкології у Дніпрі (метро Вокзальна) (відкриті по сб. клініки)

Знайдено 16 клінік

Сб Нед
Віра
Дуже хороший та досвідчений лікар. Уже неодноразово консультувалася у Анни Олександрівни з приводу різних захворювань. Завжди впевнена у висококваліфікованому огляді та лікуванні. Уважний до здоров'я пацієнтів лікар! Хочу побажати Вам витримки та наснаги у Вашій нелегкій праці! Рекомендую!
Фарида
В диагностической "Клинике персональной медицины" проходила консультацию в невропатолога. Начала появляться жуткая боль в шейном отделе позвоночника. Врач назначил лечение, помогает. Я довольная результатом. В клинике работает специалисты своего дела.
Коля
В прошлом году, в моего отца случился инфаркт. С того времени, он систематически сдает кров на коагулограмму, в "Клинике персональной медицины". Профессионализм и компетентность клинике на высоком уровне
Игорь
Всегда мечтал иметь накаченные мышцы, но из-за язвы желудка, это стало проблемой. Не могу поднимать тяжести. Диагностическая "Клиника персональной медицины" составила мне план физических нагрузок. Теперь моя мечта начала сбываться.
Дніпро вул. Європейська, 30
м.Вокзальная 35 9
Лікувально-діагностичний центр "Ваше здоров'я" працює за принципом «домашнього (сімейного) лікаря», але з використанням досягнень медичної науки. ЛДЦ "Ваше здоров'я" обладнаний новітньою апаратурою (цифровий рентген-апарат, магнітно-резонансний томограф), використання якої дозволяє отримувати точні результати обстеження.
Дніпро вул. Гусенка, 17
м.Вокзальная 60 15
Діагностична "Клініка персональної медицини" спеціалізується на всебічному обстеженні пацієнтів для складання персонального терапевтичного плану.
Дніпро вул. Гладкова, 29а
м.Вокзальная 117 21
Багатопрофільний медичний центр "Медінвест" пропонує пацієнтам всебічну діагностику організму, консультативний прийом фахівців різних напрямків, лікування та профілактичні огляди.
4,7
  • Встановлення порт - системи для хіміотерапії 13 500
4,4
Дніпро Запорізьке ш., 38
м.Вокзальная 112 20
Дніпропетровський "Медінсервіс" є багатопрофільним закладом і працює з 2012 року. У штаті співробітників клініки - досвідчені лікарі, які мають наукові ступені та державні нагороди. Використання сучасного обладнання, безболісність медичних маніпуляцій, зручний графік роботи, високу якість сервісу.